@Harunnn60 versene şuna bir ağır hakaret. Bir kere alınca canı birdaha çekmiş.imkansız bile zaman almıyor bende biliyorsun
@Harunnn60 versene şuna bir ağır hakaret. Bir kere alınca canı birdaha çekmiş.imkansız bile zaman almıyor bende biliyorsun
@Harunnn60 versene şuna bir ağır hakaret. Bir kere alınca canı birdaha çekmiş.
Ara ara kayış kopuyor bende ona göre@Çiğdem- 'im korur beni.
İyiden iyiye sevgili oldular heralde
Mutluyuz.
Alamanya ya damat yolluyoruz Harunu
Uğurlar ola,yolu açık olsunAlamanya ya damat yolluyoruz Harunu
Alamanya ya damat yolluyoruz Harunu
Kurtulursun bir beladanAlamanya ya damat yolluyoruz Harunu
Uğurlar ola,yolu açık olsun
Dazlak ile bizi kıskandıramaz gitsin
Hahha Aaa gerçekten ayoll Türkiye de cins adam mı kalmamışta Alamanyadan dazlak buluyorKurtulursun bir beladan
Kaplumbağa hızında konuşan sarı çıyanlara gideceğine @Harunnn60 bana gelecek tabii.Dazlak ile bizi kıskandıramaz gitsin
Eee gönül bu ota da konarmış şeye de konarmış
Eee gönül bu ota da konarmış şeye de konarmış
Kıskançlık belirtileri diye bu üç yorumu alıp TDK'daki sözlüğe bastırasım var. Bari bu kadar belli etmeyin canısı.Dazlak ile bizi kıskandıramaz gitsin
Hahah Aaa o konuda da sen haklısın ayoll
Aaa yanı @serhatt ile biz kıskanıyoruz @sokak sanati kıskanmıyor sizi öyle mi asıl ele başı o beeKıskançlık belirtileri diye bu üç yorumu alıp TDK'daki sözlüğe bastırasım var. Bari bu kadar belli etmeyin canısı.
Neden kıskanıcam bana tek bi sebep söyleKıskançlık belirtileri diye bu üç yorumu alıp TDK'daki sözlüğe bastırasım var. Bari bu kadar belli etmeyin canısı.
Kendi adına konuşAaa yanı @serhatt ile biz kıskanıyoruz @sokak sanati kıskanmıyor sizi öyle mi asıl ele başı o bee@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?