Mesela benim evimBenim aklıma beşli erkeklerin gidebileceği bir mekan geliyor ama siz ne dersiniz bilemedim.![]()
Pavyon pek Buğra ile Melih'i açmaz anam.Benim aklıma beşli erkeklerin gidebileceği bir mekan geliyor ama siz ne dersiniz bilemedim.![]()
Onlara da açtırırım benPavyon pek Buğra ile Melih'i açmaz anam.![]()
Olur organze et.![]()
5 tane sap bi arada ya pavyona, ya meyhaneye, ya kahveye, ya da ocakbaşına giderBenim aklıma beşli erkeklerin gidebileceği bir mekan geliyor ama siz ne dersiniz bilemedim.![]()
Ben ilk dediğini düşündüm, hatta özelden öyle konuştuk @mrt-06 ile. Onlar korkuyorlar gibi, gidersek senle ben anca5 tane sap bi arada ya pavyona, ya meyhaneye, ya kahveye, ya da ocakbaşına giderBirinde karar kılıp buluşalım
![]()
Aman ilk buluşmada bir sakatlık çıkmasın şimdi, biz senle bizbize gideriz kankaBen ilk dediğini düşündüm, hatta özelden öyle konuştuk @mrt-06 ile. Onlar korkuyorlar gibi, gidersek senle ben anca![]()
Artık benimsin.Aslında pavyonda sahne almak isterim.İdolüm Çatlak Şanzel.
@mrt-06
Bu kadını ilk @xemrexxx göstermişti hep gülüyorum hele o karpuzlar.Aslında pavyonda sahne almak isterim.İdolüm Çatlak Şanzel.
@mrt-06
Hahaha sen de az çatlak değilsinAslında pavyonda sahne almak isterim.İdolüm Çatlak Şanzel.
@mrt-06
Henüz yok.Bölümler kaldırılmış Youtube'dan çıldırcam.. Yağmur Ajans'ın dizilerini blutv almış yazmışlar Geceler de var mı.@Yiğitt