Şaka mı yoksa gerçek mi anlamadımolur sık sık ruhum çok dengesiz pat diye gidebilirim
Bir yerden düşüyorum işte ama boşluk hissi oluyor bendeBen genelde merdivenlerden düşüyorum veya çatıdan düşüyorum gibi hissediyorum uyurken.
ciddiyimŞaka mı yoksa gerçek mi anlamadım
Bir yerden düşüyorum işte ama boşluk hissi oluyor bende
Bende olunca hemen kalkıyorum yataktan sonra tekrar uyuyorumciddiyim
Oluyordu dedin geçti yani öyle mi?Bir ara oluyordu.
Aynen öyle kardeşim, bayadır olmuyor geçti. 😀Bende olunca hemen kalkıyorum yataktan sonra tekrar uyuyorum
Oluyordu dedin geçti yani öyle mi?
Ben de oluyor yaAynen öyle kardeşim, bayadır olmuyor geçti. 😀
Çok kötü bir durumdur o. Ama geçer zamanla merak etme.Ben de oluyor ya
Ya da bazı akşamlar böyle yatakta gerilince sol ayağıma kıramp giriyor ama 1 dakika boyunca ayağımı burkamıyorum çok acıyor
Hayır geçmiyor haftada 2 3 kere oluyor bağıramıyorum da böyle sıkıyorum kendimi sonra uyuyorum ama sabah kalktığımda üstüne basamıyorum az basıyorum ama gün içinde geçiyor...Çok kötü bir durumdur o. Ama geçer zamanla merak etme.
Doktora falan görün o zaman. Tehlikeli bir durum yani bu sonuçta..Hayır geçmiyor haftada 2 3 kere oluyor bağıramıyorum da böyle sıkıyorum kendimi sonra uyuyorum ama sabah kalktığımda üstüne basamıyorum az basıyorum ama gün içinde geçiyor...
Yok tırsma durumum varBabamlar bazen ayağına ne oldu diyorlar burktum diyorum onlarda Durduk yere burkan kişi olarak ilk seni gördük diyorlarDoktora falan görün o zaman. Tehlikeli bir durum yani bu sonuçta..
Yok tırsma durumum varBabamlar bazen ayağına ne oldu diyorlar burktum diyorum onlarda Durduk yere burkan kişi olarak ilk seni gördük diyorlar
GülüyorsunSadece ben de mi oluyor diyordun yoksaOluyor.
Tam üzerine bastın.GülüyorsunSadece ben de mi oluyor diyordun yoksa