Şaka mı yoksa gerçek mi anlamadımolur sık sıkruhum çok dengesiz pat diye gidebilirim
![]()
Bir yerden düşüyorum işte ama boşluk hissi oluyor bendeBen genelde merdivenlerden düşüyorum veya çatıdan düşüyorum gibi hissediyorum uyurken.![]()
ciddiyimŞaka mı yoksa gerçek mi anlamadım
Bir yerden düşüyorum işte ama boşluk hissi oluyor bende![]()
Bende olunca hemen kalkıyorum yataktan sonra tekrar uyuyorumciddiyim![]()
Oluyordu dedin geçti yani öyle mi?Bir ara oluyordu.![]()
Aynen öyle kardeşim, bayadır olmuyor geçti. 😀Bende olunca hemen kalkıyorum yataktan sonra tekrar uyuyorum
Oluyordu dedin geçti yani öyle mi?
Ben de oluyor yaAynen öyle kardeşim, bayadır olmuyor geçti. 😀
Çok kötü bir durumdur o.Ben de oluyor ya
Ya da bazı akşamlar böyle yatakta gerilince sol ayağıma kıramp giriyor ama 1 dakika boyunca ayağımı burkamıyorum çok acıyor![]()
Hayır geçmiyor haftada 2 3 kere oluyor bağıramıyorum da böyle sıkıyorum kendimi sonra uyuyorum ama sabah kalktığımda üstüne basamıyorum az basıyorum ama gün içinde geçiyor...Çok kötü bir durumdur o.Ama geçer zamanla merak etme.
![]()
Doktora falan görün o zaman. Tehlikeli bir durum yani bu sonuçta..Hayır geçmiyor haftada 2 3 kere oluyor bağıramıyorum da böyle sıkıyorum kendimi sonra uyuyorum ama sabah kalktığımda üstüne basamıyorum az basıyorum ama gün içinde geçiyor...
Yok tırsma durumum varDoktora falan görün o zaman. Tehlikeli bir durum yani bu sonuçta..
Yok tırsma durumum varBabamlar bazen ayağına ne oldu diyorlar burktum diyorum onlarda
Durduk yere burkan kişi olarak ilk seni gördük diyorlar
![]()
GülüyorsunOluyor.![]()
Tam üzerine bastın.GülüyorsunSadece ben de mi oluyor diyordun yoksa
![]()