Yaşam Gece Vakti Camdan İçeri Bakan Kafa Görmek

Tolstoyevski

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
39,953
Puanı
1,061
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Gecenin bi vaktinde, her şeyin sessizliğe gömüldüğü o sularda su içmek ya da tuvalete gitmek için kalkıyorsunuz, gözünüz perdenin arkasına takılıyor, o da ne? Camın arkasında odaya bakan bir kafa görüyorsunuz. İnsan kafayı yer o an hele afyonu Tam patlamamışsa hele bir de baya baya üst katlardaysanız...

Gecenin bir vaktinde camdan içeri bakan bir kafa görseniz, nasıl bir tepki verirdiniz?

Hiç umrumda olmaz. Çok kez yaşadım hiç de umursamadım. Sonuçta ev benim keyif benim ne istersem yaparım mahremimde. Perdeyi çeker üç evetle uğurlarım en fazla :A

Korkmazdım diyemem. Hızlı adımlarla odama doğru giderim yatarım :D

Konuda bahsedilen kafa camın hemen arkasındaysa fena korkarım. Kalbim hızla atar. Cindir herhalde dimi? Nası da okuyamam birbirine karıştırırım kesin. Oha varmış derim; bir de neden ben cin bey diye sorarım? Eğer samimiyet ilerlerse lan acaba şizofren mi oldum derim. Samimiyet kuramazsak da ben bilmem cinim bilir. Gerçi son hamle olarak başka birilerini öneririm içine girmelik.

Bahsi geçen kafa başka evin camının ardındaki kafaysa korkmam. Tipine bakarım. Şimdi o saatte insan neden uyanık olur? :A

O saatte umrumda bile olmaz. Zaten uykum olduğunda aptal gibi olurum.
Herhalde merhaba der gider yatağa yatarım yine.

Konuda herkes şakasına vurmuş gibi, ama gerçek dışı yorumlar.
Normal birisi o anı gerçekden yaşarsa çok büyük korkar ve ürperir. Ben daha abartı tepkiler vere bilirim.

Ben korkarım ürkerim uyumaya da zor geçerim böyle birşey yaşamak çok zor bir durum ya çok izlemem ama arada izlediğimde korku filmlerinden sonra camdan bakmışlığım çok olurdu ya :D