ayol adı faruk olan biri napabilir ki bana .hoşt diyorum ben kimleri gömdüm
Abicim gelince @xemrexxx
ayol adı faruk olan biri napabilir ki bana .hoşt diyorum ben kimleri gömdüm
Abicim gelince @xemrexxx
Bayramda güzel dinlendik şimdi yine iş göründüayol adı faruk olan biri napabilir ki bana .hoşt diyorum ben kimleri gömdüm
Daha bitmemiş miydi?Bayramda güzel dinlendik şimdi yine iş göründüYine görüşürüz cici bakın kendinize @serhatt @mrt-06 @Harunnn60
Pazartesiye kadar bitiricez inş az kaldı bayramda iyi dinlendik cicili bicili rüyalarDaha bitmemiş miydi?Bizim de bugün başladı ben de yatarım saat bir olmadan. İyi geceler kolay gelsin.
Daha bitmemiş miydi?Bizim de bugün başladı ben de yatarım saat bir olmadan. İyi geceler kolay gelsin.
good night hogatha beyaz atlı ibon öpsün seni inşallahBayramda güzel dinlendik şimdi yine iş göründüYine görüşürüz cici bakın kendinize @serhatt @mrt-06 @Harunnn60
Masal dünyasından keşke görebilseler şu fotoları intihar ederler sanırım üvey annesinin yorulmasına da gerek kalmazgood night hogatha beyaz atlı ibon öpsün seni inşallah@MasacRE @kerem @Harunnn60 @Sherlock @DarkLegenD @vadikızı @turkuazz @Gizmen Ekli dosyayı görüntüle 70482Ekli dosyayı görüntüle 70483
@dreamy e son lafımı atayım bari bu vesileyleMasal dünyasından keşke görebilseler şu fotoları intihar ederler sanırım üvey annesinin yorulmasına da gerek kalmaz
Şu an sana yapmak istediğim
seni ben batırmadım yanlız kendin battın yanlış kişilerle ittifak kurarakŞu an sana yapmak istediğim
Bu dediğinden dolayı ikinci darbe... Üstelik bu sefer fiziksel olarak.seni ben batırmadım yanlız kendin battın yanlış kişilerle ittifak kurarak
Bassan ne olur kiBana kötü dilekte bulundu için parlakla onu bastım
Sen bizden daha iyi bilirsinkız sutton pastanın kremasını aldı içeride soyunan adamın yanına gitti acaba napacak siz iyi bilirsiniz bu fandazdik şeyleriEkli dosyayı görüntüle 70468
Kolay gele bacımBayramda güzel dinlendik şimdi yine iş göründüYine görüşürüz cici bakın kendinize @serhatt @mrt-06 @Harunnn60
forumdash, sen ve cookies i basıyor galiba
https://twitter.com/x/status/976499723594010624forumdash, sen ve cookies i basıyor galiba
finalde kaybedersinAsilliğim Renata’ya benzer ama her an Mary Louis’e bağlayabilirim dikkat et.
evet herkesler seni köşeye sıkıştırıyormuş öyle duyduk zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?