- Reaksiyon puanı
- 14,569
- Puanı
- 1,060
Babanı çağıraamdan deşer o hırsız seni @xemrexxxBabamı çağrırım yatak başında tüfekleri var nereye geliyor hırsız @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @xemrexxx
Bana kötü dilekte bulundu için parlakla onu bastım
kız sutton pastanın kremasını aldı içeride soyunan adamın yanına gitti acaba napacak siz iyi bilirsiniz bu fandazdik şeylerine şanslıyım
Ne izliyorsun yine @dreamy Çırağın olarak ona izlettir ona sorkız sutton pastanın kremasını aldı içeride soyunan adamın yanına gitti acaba napacak siz iyi bilirsiniz bu fandazdik şeyleri Ekli dosyayı görüntüle 70468
sen kaybedersinHiçbir yeni diziye bulaşabileceğimi sanmıyorum şu ara @xemrexxx in fantezik dizilerine ortak olamam ayrıca
Türkiye’de sadece senin izlediğin bir dizi mi yoksa yine.sen kaybedersin
@Forumdash olsaydı bana doğru yolu gösterirdi...
ayol @mrt-06 izleyecek kesinlikle pll gibi dizi totalcan severTürkiye’de sadece senin izlediğin bir dizi mi yoksa yine.
ayol o takma dişlerini nereye koyduğunu hatırlamıyor daha be@Forumdash olsaydı bana doğru yolu gösterirdi...
Ohh maşşllah maşşllah laf sokmayada başlamış @xemrexxxTürkiye’de sadece senin izlediğin bir dizi mi yoksa yine.
Ohh maşşllah maşşllah laf sokmayada başlamış @xemrexxx
@Forumdash yokken meydan sana kalıyor tabi bir bakıma sen de haklısın. @Çiğdemayol o takma dişlerini nereye koyduğunu hatırlamıyor daha be
ayol adı faruk olan biri napabilir ki bana . hoşt diyorum ben kimleri gömdüm@Forumdash yokken meydan sana kalıyor tabi bir bakıma sen de haklısın. @Çiğdem