2021 Geçmişten Günümüze En Favori Çizgi Film Hangisi ??? 1.TUR 5.GRUP

Geçmişten Günümüze En Favori Çizgi Film Hangisi ??? 1.TUR 5.GRUP 5 OY HAKKINIZ VARDIR.

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aroused homer simpson GIF

Gerçekten inanamadım...

33 yıllık efsane.. Daha ilk turda elenmiş :bilmem::bilmem::bilmem:

@Forumdash @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Dosi @Araf @bazinga
TR'de hangi kanalda izlediniz bilmiyorum ama bizim kanalda çocukluğumdan beri yayında hep.
Tr kanalına geçtikten sonra izlemeyi bırakmıştım.
Bu arada bi bakayım bizim kanalların yayın akışı nasıl diye baktım @Aserat 'ın Kırmızı Oda'sı (Ruhun Kırmızı Odası adıyla) 119. Bölümü ile yayınlanmış bugün :A Yayın saati bizim saat ile 19.30, gece de tekrarı yayınlanıyor. @Cervantes

Seinfeld ben çocukken olduğu gibi hâlâ aynı saatte aynı kanalda :A dün yine 1. Sezona sarmışlar @xdragxx @bazinga (2 bölüm yayınlanıyor günlük ard arda)

IMG_20220120_182049.jpg

aroused homer simpson GIF

Gerçekten inanamadım...

33 yıllık efsane.. Daha ilk turda elenmiş :bilmem::bilmem::bilmem:

@Forumdash @Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Dosi @Araf @bazinga
------

@12.Adam Herşeyi tek tek okuyup reaksiyon veren adamsın ama oylarını göremedim..En azından 6-7-8-9-10 için oy kullanıver dostum :bilmem::bilmem::bilmem::bilmem:
Hiç şaşirmadim:X CNBC-e çocukları yok denecek kadar az forumda :A Diğer kanallar gibi türkçe dublaj yayınlansaydı belki bi kaç tur çıkardi öne:A
------

TR'de hangi kanalda izlediniz bilmiyorum ama bizim kanalda çocukluğumdan beri yayında hep.
Bu arada bi bakayım bizim kanalların yayın akışı nasıl diye baktım @Aserat 'ın Kırmızı Oda'sı (Ruhun Kırmızı Odası adıyla) 119. Bölümü ile yayınlanmış bugün :A Yayın saati bizim saat ile 19.30, gece de tekrarı yayınlanıyor. @Cervantes

Seinfeld ben çocukken olduğu gibi hâlâ aynı saatte aynı kanalda :A dün yine 1. Sezona sarmışlar @xdragxx @bazinga (2 bölüm yayınlanıyor günlük ard arda)

Ekli dosyayı görüntüle 114072
Bizde FX kanalında:X Her pazar veriliyor. 1 sezon gerideler :X @The_Erinch

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Hiç şaşirmadim:X CNBC-e çocukları yok denecek kadar az forumda :A Diğer kanallar gibi türkçe dublaj yayınlansaydı belki bi kaç tur çıkardi öne:A
------

Bizde FX kanalında:X Her pazar veriliyor. 1 sezon gerideler :X @The_Erinch
Ben Cnbc de izledim hep. 😊😊😊
------

Neyse Erayda uydudan bakıversin nasılsa Survivor ilk 3 de kalmaya devam ederse bye bye kırmızı oda 🤪🤪🤪

Ben Cnbc de izledim hep. 😊😊😊
------

Neyse Erayda uydudan bakıversin nasılsa Survivor ilk 3 de kalmaya devam ederse bye bye kırmızı oda 🤪🤪🤪
Ben de denk geldikçe bakardim:X Eğlenceli de bulmazdım nedense:X Ama şimdi çıkan teoriler (güya) o yuzden izlemek isterdim:A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch

İzle işte , ayağına kadar muhteşem bir dizi gelmiş . :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...