İtiraf et ,Ben sadece izlemedim, iki kez de oynamıştım. Kendi adıma gurur duyduğum olaylardan birisi de budur zaten. Hatta okula gitmemiştim iki kez bu yüzden, hiç unutmam.
Hugo Abi Ankara Kayseri
------
Oy vermemişin amaaaa @Araf
İtiraf et ,Ben sadece izlemedim, iki kez de oynamıştım. Kendi adıma gurur duyduğum olaylardan birisi de budur zaten. Hatta okula gitmemiştim iki kez bu yüzden, hiç unutmam.
Liste çok uzun olunca üşendim biraz. En azından bu gruba oy kullandım.İtiraf et ,diyende sendin değil mi🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭Hugo Abi Ankara Kayseri
------
Oy vermemişin amaaaa @Araf
@Forumdash Bu adamda iyice kocadı.... Senin grubada sürükle bariListe çok uzun olunca üşendim biraz. En azından bu gruba oy kullandım.
Gerçekten @Araf utopyaya salla bi oy Sanki utopyayı izlemiştin gibi sohbet yaptiğimizi hatorlıyorum@Forumdash Bu adamda iyice kocadı.... Senin grubada sürükle bari
Toprağın gibi olamyorsum adam Türkiye saati ile sabah 7 de tüm grupları oyladı ( @Yakamoz-Asi )
Neyin ütopyası bu? Yabancı kaldım konuşmaya, şimdi üşendim de geriye gitmeye.Gerçekten @Araf utopyaya salla bi oy Sanki utopyayı izlemiştin gibi sohbet yaptiğimizi hatorlıyorum
Çiftlik yarişası yokmuydu Acunun oNeyin ütopyası bu? Yabancı kaldım konuşmaya, şimdi üşendim de geriye gitmeye.
Salladım gitti.Çiftlik yarişası yokmuydu Acunun o
thnx so muchhhhSalladım gitti.
Haydi iyisin gene...birde @Tolstoyevski iteklethnx so muchhhh
Hangi oyunları oynadın? Hatırlıyor musun ?Ben sadece izlemedim, iki kez de oynamıştım. Kendi adıma gurur duyduğum olaylardan birisi de budur zaten. Hatta okula gitmemiştim iki kez bu yüzden, hiç unutmam.
Ölse kullanmaz be @TolstoyevskiHaydi iyisin gene...birde @Tolstoyevski itekle
Birisi maden oyunuydu, birisi de çemberli bir oyundu.Hangi oyunları oynadın? Hatırlıyor musun ?
Gümbürt vagonu geçmiş miydin?Birisi maden oyunuydu, birisi de çemberli bir oyundu.
Hatırladığım kadarıyla, iki oyunda da başarısız olmuştum.Gümbürt vagonu geçmiş miydin?
5 e bas 5 e bas. 🤣@Sherlock Eski Hugoculardan olduğun söyleniyor 😅😊