İtiraf et ,Ben sadece izlemedim, iki kez de oynamıştım. Kendi adıma gurur duyduğum olaylardan birisi de budur zaten. Hatta okula gitmemiştim iki kez bu yüzden, hiç unutmam.![]()
Hugo Abi Ankara Kayseri
------
Oy vermemişin amaaaa @Araf
İtiraf et ,Ben sadece izlemedim, iki kez de oynamıştım. Kendi adıma gurur duyduğum olaylardan birisi de budur zaten. Hatta okula gitmemiştim iki kez bu yüzden, hiç unutmam.![]()
Liste çok uzun olunca üşendim biraz. En azından bu gruba oy kullandım.İtiraf et ,diyende sendin değil mi🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭Hugo Abi Ankara Kayseri
------
Oy vermemişin amaaaa @Araf
@Forumdash Bu adamda iyice kocadı.... Senin grubada sürükle bariListe çok uzun olunca üşendim biraz. En azından bu gruba oy kullandım.![]()
Gerçekten @Araf utopyaya salla bi oy@Forumdash Bu adamda iyice kocadı.... Senin grubada sürükle bari
Toprağın gibi olamyorsum adam Türkiye saati ile sabah 7 de tüm grupları oyladı ( @Yakamoz-Asi )![]()
Neyin ütopyası bu? Yabancı kaldım konuşmaya, şimdi üşendim de geriye gitmeye.
Çiftlik yarişası yokmuydu Acunun oNeyin ütopyası bu? Yabancı kaldım konuşmaya, şimdi üşendim de geriye gitmeye.![]()
Salladım gitti.Çiftlik yarişası yokmuydu Acunun o![]()
thnx so muchhhhSalladım gitti.![]()
Hangi oyunları oynadın?Ben sadece izlemedim, iki kez de oynamıştım. Kendi adıma gurur duyduğum olaylardan birisi de budur zaten. Hatta okula gitmemiştim iki kez bu yüzden, hiç unutmam.![]()
Birisi maden oyunuydu, birisi de çemberli bir oyundu.Hangi oyunları oynadın?Hatırlıyor musun ?
Gümbürt vagonu geçmiş miydin?Birisi maden oyunuydu, birisi de çemberli bir oyundu.![]()
Hatırladığım kadarıyla, iki oyunda da başarısız olmuştum.Gümbürt vagonu geçmiş miydin?![]()
5 e bas 5 e bas. 🤣@Sherlock Eski Hugoculardan olduğun söyleniyor 😅😊