Emre Ozansoy
Moderatör
Ütopya, Piramit, Rastgele, Passaparola.
Ütopya tekrar başlayacak diyorlar, umarım doğrudur.
Piramit.
Ütopya tekrar başlayacak diyorlar, umarım doğrudur.
Piramit.
Piramit???Ya bunların bir kısmına yaşım yetmiyor. Ona göre oy kullanıcam mecbur.
Ona tutuyor da tek Evrim olursa verirdim, maalesef...Piramit???
Objektif olmadığını bir kez daha gözler önüne serdin.Ona tutuyor da tek Evrim olursa verirdim, maalesef...
Yo bu konularda objektiflik arama bence çünkü mesela format güzel, Evrim güzel ama diğer sunucu programı sunamadığı için oy veremiyorum. Kendi çapında ortalamaya düşmüş oluyor lakin biz en iyisini arıyoruz?Objektif olmadığını bir kez daha gözler önüne serdin.
Nasıl aramayayım? 😱 Ağzıyla kuş tutsa yine yaranamaz Yusuf sana, çünkü sevmiyorsun. Sevmediğin için de objektif bir değerlendirme yapamıyorsun. Gayet başarılı bir şekilde sunuyordu.Yo bu konularda objektiflik arama bence çünkü mesela format güzel, Evrim güzel ama diğer sunucu programı sunamadığı için oy veremiyorum. Kendi çapında ortalamaya düşmüş oluyor lakin biz en iyisini arıyoruz?
Ama işte o özneldir, benim görüşüm bu yönde. Hayır zaten başaramadığı için sevmiyorum şahsi bir derdim olabilir mi?Nasıl aramayayım? 😱 Ağzıyla kuş tutsa yine yaranamaz Yusuf sana, çünkü sevmiyorsun. Sevmediğin için de objektif bir değerlendirme yapamıyorsun. Gayet başarılı bir şekilde sunuyordu.
Ama işte o özneldir, benim görüşüm bu yönde. Hayır zaten başaramadığı için sevmiyorum şahsi bir derdim olabilir mi?
Hiç kaçırmam 🤭🤭🤭🤭 Boşlukları değerlendirmek lazım 😁😁😁Bu Erinç Amca da her fırsatta yeni yarışma düzenliyor. Ama haklı yani emekli adam kendine meşkale arıyor
Geldim şimdi başlıyore tüm kategorilereGelde yarışmana sahip çık, bastonlu 🤭🤭🤭🤭 @Forumdash