ümmetin lideri kadın tabi oy vericez sensin idiot.ssMerkelcik 'beni her zaman seçip bana oy veren idiotlar illaki olacaktır' diyor. @xemrexxx 'ye bakınca kadına hak vermemek elde değil.
ümmetin lideri kadın tabi oy vericez sensin idiot.ssMerkelcik 'beni her zaman seçip bana oy veren idiotlar illaki olacaktır' diyor. @xemrexxx 'ye bakınca kadına hak vermemek elde değil.
Oha, ben şok. 😱 Neden hiç aklıma gelmedi benim? 😱
Senin ölümün yaklakmış bence kafan bu aralar çalısmıyor @xemrexxx potlarını sıralıyorOha, ben şok. 😱 Neden hiç aklıma gelmedi benim? 😱
Bana alman diyorsun da Almancan olsa insanlar seni nazi falan sanar.Senin ölümün yaklakmış bence kafan bu aralar çalısmıyor @xemrexxx potlarını sıralıyor@pompy Yılbaşında halledecek seni 2019 u görmücen@Harunnn60
@kerem tipe bakmaz doğallıktan yana her zmaanSenin ölümün yaklakmış bence kafan bu aralar çalısmıyor @xemrexxx potlarını sıralıyor@pompy Yılbaşında halledecek seni 2019 u görmücen@Harunnn60
@kerem tipe bakmaz doğallıktan yana her zmaan
Çakma alamancı olmaya çalısan biri nasıl doğal olabilir ki gözünü aç artıkBana alman diyorsun da Almancan olsa insanlar seni nazi falan sanar.
@kerem yalnız çiğdemi nasıl tanıyamadın bende şaşırdım şuanÇakma alamancı olmaya çalısan biri nasıl doğal olabilir ki gözünü aç artık
Korktum şuan valla
Ayoll emre'nin fotosunu da atsana
Bu ne filmi böyle çok merak ediyorum
Güldürüde kaç haftadır oklavayı kafasına indiriyorum izin vermiyorum kı yoksa bildiğimiz @xemrexxx işte keşke durulsa ama nerde
@Harunnn60 ın sevdiği kimseyi semiyor Danlayı , Kıvancı ortak yönleri yok gibi Alamanyada oturuyorum yatı katı olan bir avukatım demesi yetmiş @Harunnn60 kapıldı gittime kadar doğal 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?