ümmetin lideri kadın tabi oy vericez sensin idiot.ssMerkelcik 'beni her zaman seçip bana oy veren idiotlar illaki olacaktır' diyor. @xemrexxx 'ye bakınca kadına hak vermemek elde değil.
ümmetin lideri kadın tabi oy vericez sensin idiot.ssMerkelcik 'beni her zaman seçip bana oy veren idiotlar illaki olacaktır' diyor. @xemrexxx 'ye bakınca kadına hak vermemek elde değil.
Oha, ben şok. 😱 Neden hiç aklıma gelmedi benim? 😱
Senin ölümün yaklakmış bence kafan bu aralar çalısmıyor @xemrexxx potlarını sıralıyor @pompy Yılbaşında halledecek seni 2019 u görmücen @Harunnn60Oha, ben şok. 😱 Neden hiç aklıma gelmedi benim? 😱
Bana alman diyorsun da Almancan olsa insanlar seni nazi falan sanar.Senin ölümün yaklakmış bence kafan bu aralar çalısmıyor @xemrexxx potlarını sıralıyor @pompy Yılbaşında halledecek seni 2019 u görmücen @Harunnn60
@kerem tipe bakmaz doğallıktan yana her zmaanSenin ölümün yaklakmış bence kafan bu aralar çalısmıyor @xemrexxx potlarını sıralıyor @pompy Yılbaşında halledecek seni 2019 u görmücen @Harunnn60
@kerem tipe bakmaz doğallıktan yana her zmaan
Çakma alamancı olmaya çalısan biri nasıl doğal olabilir ki gözünü aç artıkBana alman diyorsun da Almancan olsa insanlar seni nazi falan sanar.
@kerem yalnız çiğdemi nasıl tanıyamadın bende şaşırdım şuanÇakma alamancı olmaya çalısan biri nasıl doğal olabilir ki gözünü aç artık
Korktum şuan valla
Bu ne filmi böyle çok merak ediyorum
@Harunnn60 ın sevdiği kimseyi semiyor Danlayı , Kıvancı ortak yönleri yok gibi Alamanyada oturuyorum yatı katı olan bir avukatım demesi yetmiş @Harunnn60 kapıldı gitti Bence çakma alamancı ve çulsuzun teki @keremme kadar doğal 😱