Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaten o yüzden görüş belirttim.benim dimi?bensem belirt.ne yaptıüımı da belirt ve hatamın farkına varayım.ben değilsem de ben olmadığımı belirtirsen süper olur.
Tamam,o kişi benim."American Violet" adlı konuda bana birisi "öğretçek senmisin" demiş ben de ona tepki vermiştim,laf atmayın dedi.sonra durumu açıklarken (burda hatam var kabul) ona da biraz "yanlış" bi tepki verince havalandığımı söyledi.ve evet haklıydı da baya baya aşmıştım kendimi.bu yüzden kendisinden özür diliyorum ve normalde hiç de öyle olmadığımı bilmesini istiyorum ben onun yarısı kadar olgun olsam zaten o şekil tepkiler vermezdim.
Yorumu editleyip düşünüyorum dicektim gene hızlısın okumuşsun.Konuyu şimdi baştan sona okudum.wampiri tanımıyorum onun için onun hakkında birşey diyemem fakat ben kornu düşünüyorum ki yeteri kadar tanıdım,şöyle söyliyeyim ona salak deseniz banada demiş sayılırsınız.Ona ne derseniz bende üstüme alınırım.Herneyse konuya dönelim
Dediğim gibi wampiri tanımıyorum ama ustam hatam var demişse doğrudur ve özür diledi demek ki hatasını anladı wampirdende bu tür iyi yönde bir hareket bekliyorum inşallah konu hemen kapanır =)
Kefile gerek yok o kişiliğini zaten bugüne kadar gayet iyi kanıtladı bence.Onu ben de tanımaz fakat takdir ederdim.Hakkımda böyle bişey düşünmesine de epey üzüldüm.
Mustafa'ya da ayrıca teşekkür ederim.Daha nelerle şaşırtıcaksın beni 😱
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.