Bu hafta Karagül totalde fırtına estirir zaten 14 reyting bekliyorum.Karagül olmayınca zirve değişmiş.@denizz19 @xbuğrax
Bu hafta Karagül totalde fırtına estirir zaten 14 reyting bekliyorum.
Fragmanda bolca Özcan Deniz var iyi tanıtılırsa muhteşem oranlar alır bence ki AB zirve alma ihtimali de var.Haftaya zirve belli.
Medcezirde heyecanlıydı ama.Fragmanda bolca Özcan Deniz var iyi tanıtılırsa muhteşem oranlar alır bence ki AB zirve alma ihtimali de var.
Medcezir'in heyecanı Karagül'ün heyecanı kadar etkili değildir mantıken düşündüğümüzde.Medcezirde heyecanlıydı ama.
Neden ki.Medcezir'in heyecanı Karagül'ün heyecanı kadar etkili değildir mantıken düşündüğümüzde.
Karagül'de daha yıkıcı heyecan var. Medcezir'de en fazla biri Yaman'ı kaçırır, Mira jet ski ile gider yakalar sonra o kaçıran adam ölür. Ama Karagül öyle miNeden ki.Ab için etkili bence.
Emek işte onlar hep.Karagül'de daha yıkıcı heyecan var. Medcezir'de en fazla biri Yaman'ı kaçırır, Mira jet ski ile gider yakalar sonra o kaçıran adam ölür. Ama Karagül öyle mi
Bully tek başına bulaşamaz bize yandaşı olması lazım yanında @Yakamoz-AsiEmek işte onlar hep.
Ama haklısın arada böyle atraksiyon oluyor onun dışında Mertcan'ın esprileri Yaman2ın yanlış anlamaları ve Mira'nın şarkılarıyla geçiyor bölüm.
Tek gerçek Karagül.@Bully
Bully tek başına bulaşamaz bize yandaşı olması lazım yanında @Yakamoz-Asi
Yok o bizzat bana bulaşmazBen karışmama ama.Fox'a destek amaçlı size laf yetiştirmem sadece.
Yok o bizzat bana bulaşmaz
Ben kaçayım.Ortalık karışacak gibi ayrıca @Bully giremez sınavları varmış.Uğraşmaz sizle tabi bu bahane anladın sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?