Bu hafta Karagül totalde fırtına estirir zaten 14 reyting bekliyorum.Karagül olmayınca zirve değişmiş.@denizz19 @xbuğrax
Bu hafta Karagül totalde fırtına estirir zaten 14 reyting bekliyorum.![]()
Fragmanda bolca Özcan Deniz var iyi tanıtılırsa muhteşem oranlar alır bence ki AB zirve alma ihtimali de var.Haftaya zirve belli.![]()
Medcezirde heyecanlıydı ama.Fragmanda bolca Özcan Deniz var iyi tanıtılırsa muhteşem oranlar alır bence ki AB zirve alma ihtimali de var.![]()
Medcezir'in heyecanı Karagül'ün heyecanı kadar etkili değildir mantıken düşündüğümüzde.Medcezirde heyecanlıydı ama.![]()
Neden ki.Medcezir'in heyecanı Karagül'ün heyecanı kadar etkili değildir mantıken düşündüğümüzde.![]()
Karagül'de daha yıkıcı heyecan var. Medcezir'de en fazla biri Yaman'ı kaçırır, Mira jet ski ile gider yakalar sonra o kaçıran adam ölür. Ama Karagül öyle miNeden ki.Ab için etkili bence.
![]()
Emek işte onlar hep.Karagül'de daha yıkıcı heyecan var. Medcezir'de en fazla biri Yaman'ı kaçırır, Mira jet ski ile gider yakalar sonra o kaçıran adam ölür. Ama Karagül öyle mi![]()
Bully tek başına bulaşamaz bize yandaşı olması lazım yanında @Yakamoz-AsiEmek işte onlar hep.
Ama haklısın arada böyle atraksiyon oluyor onun dışında Mertcan'ın esprileri Yaman2ın yanlış anlamaları ve Mira'nın şarkılarıyla geçiyor bölüm.
Tek gerçek Karagül.@Bully
Bully tek başına bulaşamaz bize yandaşı olması lazım yanında @Yakamoz-Asi![]()
Yok o bizzat bana bulaşmazBen karışmama ama.Fox'a destek amaçlı size laf yetiştirmem sadece.
![]()
Yok o bizzat bana bulaşmaz![]()
Ben kaçayım.Ortalık karışacak gibi ayrıca @Bully giremez sınavları varmış.Uğraşmaz sizle tabi bu bahane anladın sen.
![]()