my totalde karadayıdan 0.65 düşük ama abc1 de 0.27 yüksek karadayıdan[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma tebriklerYine zirvede zaarDiğerleri 10-11-12-13 reytinglerle ABC1'de kendine yer bulurken [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm 8-9 reytingle ABC1'de onlara kafa tutmuşFark-ı [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] Farkı😎
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm en boş bölümüyle MY önemli karakterlerin ölümüyle gelen reyting getirisimy totalde karadayıdan 0.65 düşük ama abc1 de 0.27 yüksek karadayıdanbir fark varsa en büyüğünü my atar
her diziye kısa kısa yorumda bulunmak istedim ama diziler çok olunca uzun kaçmış braz sanırım hahahkimin arkadaşı? yakışır @Çiğdem-yorum dediğin böyle olmalı işte helal olsun
öfffne güzel yazmışın böyle sonuna gelince konunun baş tarafını unuttum
ortalık totoş dizilerinden geçilmiyorAB VE TOTAL birincilerine bak tv izlemek işkenceye döndü
gocunmadım ki yanlış bilgi vermişin[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm en boş bölümüyle MY önemli karakterlerin ölümüyle gelen reyting getirisiNiye gocundun hem
Varken de ağzindan iyi bi söz çıkmıyordu ki Turgut'a yoruyorsungocunmadım ki yanlış bilgi vermişinayrıca karadayıda turgut çıktı reyting gitti gördğün gibi
oh olsunVarken de ağzindan iyi bi söz çıkmıyordu ki Turgut'a yoruyorsunayyy senle uğraşamicam [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm başlayacak. Öyle hasret kaldım ki diziye yandaş haber izlemek zorunda kaldım dunyadan bi haberim
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izlemediğin için Atatürk'ün imzasını sildiler haberleride senin gibiler yüzünden çıkıyor işteoh olsunzaten karadayı da yandaş sanki farklı bişi izliyon
de get hangi çarşaf kadın dışarı çıkarken hep kapaniyidi[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izlemediğin için Atatürk'ün imzasını sildiler haberleride senin gibiler yüzünden çıkıyor işteSen git başbakan'ın bi lafıyla hemen örtünen MY'yi izleGüzelim kadını hemen çarşafa doladılarKeşke şimdiki Hürrem'i çarşafa dolasalardı. Hem açık hem İlluminati yakalı 2 kere yasaklanmalı
karadayıTek gerçek Muhteşem Yüzyıl.Onu izle.
güzel olmuş süper olmuş sen hep böyle yaz feleğin şaşsın emreninher diziye kısa kısa yorumda bulunmak istedim ama diziler çok olunca uzun kaçmış braz sanırım hahah
pompyden etkileniyorum sanırım ben oyüzden böyle oldu hahakaradayı
güzel olmuş süper olmuş sen hep böyle yaz feleğin şaşsın emrenin
yalnız bana sorma ne anladın diye))
ayoll hiç benden etkilenmiyorsun elalemden anında etkileniyorsun ne işpompyden etkileniyorum sanırım ben oyüzden böyle oldu haha
ayol senden niye etkilensin ondan tek iyi yanı daha iyi kıvırman o da koca göbeğin sayesinde büyük olunca çok kıvrılıyorayoll hiç benden etkilenmiyorsun elalemden anında etkileniyorsun ne iş
o da bişey onu yapamayanda var mesela senin gibi gül ağalar sümbül ağalarda var ben yine iyi durumdayımayol senden niye etkilensin ondan tek iyi yanı daha iyi kıvırman o da koca göbeğin sayesinde büyük olunca çok kıvrılıyor
hahaha öyle oluyor brazayoll hiç benden etkilenmiyorsun elalemden anında etkileniyorsun ne iş
benim hiç kötü tarafım yokki olumsuz anlamda etkilenmen imkansız olsa olsa olumlu etkim olur zatenhahaha öyle oluyor brazama ben olumsuz anlamda etkileniyorum demek istemiştim yani oakdar yazdım ama kimse birşey anlamamış oyüzden
yaa ne demezsin melekten farkın yok vlla hahahbenim hiç kötü tarafım yokki olumsuz anlamda etkilenmen imkansız olsa olsa olumlu etkim olur zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?