Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi!

Çok uzun bişey yazmıyacam Karadayı fena değil düşüş yaşamış ama Abc 1'de fena gitmiyor
Eline sağlık denizz

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma tebrikler
Yine zirvede zaar
Diğerleri 10-11-12-13 reytinglerle ABC1'de kendine yer bulurken [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm 8-9 reytingle ABC1'de onlara kafa tutmuş
Fark-ı [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] Farkı😎

KaragüI'üme MaşaIIah diyer dizIere İnşaIIah diyorum
yükseImeIeri için

my totalde karadayıdan 0.65 düşük ama abc1 de 0.27 yüksek karadayıdan
bir fark varsa en büyüğünü my atar

my totalde karadayıdan 0.65 düşük ama abc1 de 0.27 yüksek karadayıdan
bir fark varsa en büyüğünü my atar
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm en boş bölümüyle MY önemli karakterlerin ölümüyle gelen reyting getirisi
Niye gocundun hem

destan yazmışsın 😱 @destere nin totosu bile bu ka uyduramaz
her diziye kısa kısa yorumda bulunmak istedim ama diziler çok olunca uzun kaçmış braz sanırım hahah

gocunmadım ki yanlış bilgi vermişin
ayrıca karadayıda turgut çıktı reyting gitti gördğün gibi
Varken de ağzindan iyi bi söz çıkmıyordu ki Turgut'a yoruyorsun
ayyy senle uğraşamicam [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm başlayacak. Öyle hasret kaldım ki diziye yandaş haber izlemek zorunda kaldım dunyadan bi haberim

oh olsun
zaten karadayı da yandaş sanki farklı bişi izliyon

oh olsun
zaten karadayı da yandaş sanki farklı bişi izliyon
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izlemediğin için Atatürk'ün imzasını sildiler haberleride senin gibiler yüzünden çıkıyor işte
Sen git başbakan'ın bi lafıyla hemen örtünen MY'yi izle
Güzelim kadını hemen çarşafa doladılar
Keşke şimdiki Hürrem'i çarşafa dolasalardı. Hem açık hem İlluminati yakalı 2 kere yasaklanmalı

de get hangi çarşaf kadın dışarı çıkarken hep kapaniyidi
zaten Atatürk imzasını da silmiş karadayı dizisi

my her bölüm gönderme yapıyor 500 yıl öncesinden ama adalet temalı karadayıda tek bir gönderme göremedik
yandaş kanalda olunda diziler de mi yandaşlaşıyor ne

ayol senden niye etkilensin ondan tek iyi yanı daha iyi kıvırman o da koca göbeğin sayesinde büyük olunca çok kıvrılıyor
o da bişey onu yapamayanda var mesela senin gibi gül ağalar sümbül ağalarda var ben yine iyi durumdayım

hahaha öyle oluyor braz
ama ben olumsuz anlamda etkileniyorum demek istemiştim yani oakdar yazdım ama kimse birşey anlamamış oyüzden
benim hiç kötü tarafım yokki olumsuz anlamda etkilenmen imkansız olsa olsa olumlu etkim olur zaten