Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi!

Çok uzun bişey yazmıyacam Karadayı fena değil düşüş yaşamış ama Abc 1'de fena gitmiyor :) Eline sağlık denizz

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma tebrikler :oley: Yine zirvede zaar:X Diğerleri 10-11-12-13 reytinglerle ABC1'de kendine yer bulurken [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm 8-9 reytingle ABC1'de onlara kafa tutmuş :oley: Fark-ı [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] Farkı😎

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'ma tebrikler :oley: Yine zirvede zaar:X Diğerleri 10-11-12-13 reytinglerle ABC1'de kendine yer bulurken [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm 8-9 reytingle ABC1'de onlara kafa tutmuş :oley: Fark-ı [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] Farkı😎
my totalde karadayıdan 0.65 düşük ama abc1 de 0.27 yüksek karadayıdan :A bir fark varsa en büyüğünü my atar :A

destan yazmışsın 😱 @destere nin totosu bile bu ka uyduramaz:F
kimin arkadaşı? yakışır @Çiğdem- :) yorum dediğin böyle olmalı işte helal olsun :)

öfff :) ne güzel yazmışın böyle sonuna gelince konunun baş tarafını unuttum :)

ortalık totoş dizilerinden geçilmiyor:) AB VE TOTAL birincilerine bak tv izlemek işkenceye döndü :)
her diziye kısa kısa yorumda bulunmak istedim ama diziler çok olunca uzun kaçmış braz sanırım hahah :F

gocunmadım ki yanlış bilgi vermişin :A ayrıca karadayıda turgut çıktı reyting gitti gördğün gibi :F
Varken de ağzindan iyi bi söz çıkmıyordu ki Turgut'a yoruyorsun :X ayyy senle uğraşamicam [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm başlayacak. Öyle hasret kaldım ki diziye yandaş haber izlemek zorunda kaldım dunyadan bi haberim:F

Varken de ağzindan iyi bi söz çıkmıyordu ki Turgut'a yoruyorsun :X ayyy senle uğraşamicam [HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] 'm başlayacak. Öyle hasret kaldım ki diziye yandaş haber izlemek zorunda kaldım dunyadan bi haberim:F
oh olsun :F zaten karadayı da yandaş sanki farklı bişi izliyon :F

oh olsun :F zaten karadayı da yandaş sanki farklı bişi izliyon :F
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izlemediğin için Atatürk'ün imzasını sildiler haberleride senin gibiler yüzünden çıkıyor işte :T: Sen git başbakan'ın bi lafıyla hemen örtünen MY'yi izle:A Güzelim kadını hemen çarşafa doladılar :T Keşke şimdiki Hürrem'i çarşafa dolasalardı. Hem açık hem İlluminati yakalı 2 kere yasaklanmalı :F

[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] izlemediğin için Atatürk'ün imzasını sildiler haberleride senin gibiler yüzünden çıkıyor işte :T: Sen git başbakan'ın bi lafıyla hemen örtünen MY'yi izle:A Güzelim kadını hemen çarşafa doladılar :T Keşke şimdiki Hürrem'i çarşafa dolasalardı. Hem açık hem İlluminati yakalı 2 kere yasaklanmalı :F
de get hangi çarşaf kadın dışarı çıkarken hep kapaniyidi :F zaten Atatürk imzasını da silmiş karadayı dizisi :F

my her bölüm gönderme yapıyor 500 yıl öncesinden ama adalet temalı karadayıda tek bir gönderme göremedik :A yandaş kanalda olunda diziler de mi yandaşlaşıyor ne :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking