Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
TNS reyting şirketi tarafından hazırlanan ve haftanın en iyilerini belirleyen ilk 10 dizi belli oldu. Buna göre zirvedeki diziler yine el değiştirmedi ve totalde Karagül, ab grubunda ise Küçük Ağa zirvede yer aldı.

Karadayı bu hafta iki grupta da oranlarında ciddi düşüşler yaşadı. Dizi izleyiciyi sıktı mı bilinmez ancak senaryo anlamında toparlanması şart gibi görünüyor.

Salı günlerinin zirvedeki adresi Küçük Ağa bu hafta iki grupta da özellikle AB grubunda ciddi bir yükseliş yaşadı. Dizinin başarısı parmak ısırtmaya devam ediyor.

Salı günleri çerçevesinde Küçük Ağa ile yarış halinde olan bir diğer dizi ise Kaçak. Dizi son haftalarda iyi yükseliş yakaladı ve özellikle total grubunda zirveden uzak olsa da iddialı bir yükseliş gösteriyor.

Kurt Seyit ve Şura ise yapılan onca yeni müdahaleye rağmen oranlarını yükseltemiyor. Dizi biter mi bilinmez ama bu oranlarla uzun sürmeyeceği aşikâr.

Muhteşem Yüzyıl bu hafta totalde düşüş yaşarken, AB grubunda küçük de olsa bir yükselme söz konusu. Tabi bunda karşısında maçın oluşu da etkili olduğunu söylememiz mümkün.

Ankara'nın Dikmeni oranlarında düşüş yaşamış olsa da maça rağmen iyi direnmiş diyebiliyoruz.

Kurtlar Vadisi Pusu uzun süren düşüşlerin ardından bu düşüşe bir son vererek iki grupta da toparlanmaya başladı. Ancak AB grubunda 3.sıraya kadar geriledi.

Aramızda Kalsın özellikle AB grubunda aldığı sonuçlarla kanalını fazlasıyla mutlu etmişe benziyor. Ve zirvenin de sahibi oldu.

Cuma günlerinin iki güçlü rakibi Karagül ve Medcezir yarışında totalde Karagül, AB grubunda Medcezir zirvede yer aldı. İki dizi de oranlarını büyük ölçüde arttırarak çok iyi sonuçlar elde ettiler.

Şefkat Tepe bu hafta oranlarını arttırarak iyi sonuçlar elde etmiş gözüküyor. Galip Derviş ise bu hafta AB grubunda çok iyi bir sıçrama yaparak listeye dahil oldu.

Son olarak Küçük Gelin ise iyice kan kaybetmeye başladı diyebiliyoruz. Dizinin ilk gününden bu gününe çok büyük farklılıklar ortaya çıktı. Öyle ki oranlarını daha da düşürebilir.

TOTAL

1) Karagül 13,62 / 34,00
2) Küçük Ağa 11,49 / 27,64
3) Kurtlar Vadisi Pusu 11,36 / 27,86
4) Karadayı 9,65 / 23,27
5) Muhteşem Yüzyıl 9,00 / 21,81
6) Medcezir 8,50 / 20,42
7) Şefkat Tepe 7,46 / 18,93
8) Kaçak 7,16 / 17,35
9) Küçük Gelin 6,55 / 15,96
10) Ankara'nın Dikmeni 6,00 / 14,45

AB

1) Küçük Ağa 12,74 / 30,79
2) Medcezir 10,00 / 23,63
3) Muhteşem Yüzyıl 9,93 / 24,86
4) Karagül 9,21 / 22,20
5) Karadayı 8,90 / 21,51
6) Aramızda Kalsın 7,62 / 18,84
7) Kurtlar Vadisi Pusu 7,49 / 18,14
8) Ankara'nın Dikmeni 6,19 / 15,53
9) Kardeş Payı 6,15 / 16,84
10) Galip Derviş 6,01 / 17,82

ABC1

1) Karagül 12,77 / 30,07
2) Muhteşem Yüzyıl 11,51 / 26,23
3) Küçük Ağa 11,47 / 26,68
4) Karadayı 11,24 / 25,20
5) Kurtlar Vadisi Pusu 10,52 / 24,80
6) Medcezir 8,93 / 20,80
7) Kaçak 7,87 / 18,38
8) Aramızda Kalsın 7,36 / 17,62
9) Ankara'nın Dikmeni 6,48 / 14,81
10) O Hayat Benim 5,54 / 13,09

Eline sağlık
Küçük Ağa süper gitmiş yine
Ankaranın dikmenide normal olarak düştü bu hafta toparlar

Karagül'e büyük tebrikler. O Hayat Benim'de iyi gitmiş ABC1'de.

Karagül total ve abc1'de açık ara zirvede yer almış tebrik ederim.

Küçük Ağa ab'de açık ara zirvede tebrikler dizime.

Medcezir ab'de çok iyi gitmiş tebrikler dizime.

Ankara'nın Dikmeni ve Galip çok iyiler tebrikler dizilerime.

Karadayı ve Muhteşem Yüzyıl zirveden baya uzak kalmışlar.

Vadi'den biraz daha yükseliş bekliyorum.

Eline sağlık @denizz19.

Tebrikler Karagül'üme öbürleri yalan dolan.

my 4 .sezonunda da zirve dersi vermeye devam etmi şelem kederciler bu sonuç karşısında suskun

galip ab de ilk 10 a girmiş tebrikler

karadayı total olmuş beklediğim gibi

herkesin gazı bitti düşecek bitecek denen küçük ağa hala zirvede helal olsun

Ne zirvesinden bahsediyorsun lo?
Totalde 5, ab'de 3 reyting fark yemiş zirvedeki yapımlardan.
Ayrıca sustuğumu da kim söyledi.

karagül-totelde büyük bir başarı elde etmiş fox kanalında özellikle 13 reyting almak ayrı bir başarıdır bence abde düşük olmasını medcezirin başarısına bağlıyorum abde onlar zirvede olmuştu

küçük ağa- totelde düşmeye başlamış tahmin ettiğim gibi ama abde hala rahat şekilde 12 almaya devam ediyorlar özellikle her dizi abde düşerken küçük ağanın 12 reytiingleri çok iyi

kurtlar vadisi-rekor beklediğimiz bölümelrde bile 12 reyting üstüne çıkamadılar son haftalardada 11 reytinge totelde bağlı kaldık malesef yinede 11 totel için iyi rekor ama abde razalet bir tablo var 7 reytingler abde yakısmıyor vadiye ama totelde başarılı kesinlikle kurtlar vadisinin en kötü reytingleri çoğu iddalı dizileri geçmeye yetiyor 11 12 reytingleri çoğu iddalı diziler göremiyor ama bizim en düşük reytingimiz yani, totelde memnunum ben

karadayı-turguttan sonra malesef düşmeye başladıkı bu çok çabuk oldu yinede 9-10 civarı reytingler karadayı için iyidir özellikle şuan bu durgun kötü bölümlere göre gayet başarılıyız

muhteşem yüzyıl- kendi gününde zirvede olsada 9 reyting düşük kesinlikle ama zaten bu yıl final yapıcak bir dizi onlar için amaç kendi günlerinde zirvede bitirmek olucak bu sezonu reytingler düşükte olsa zirvede oldukları sürece başarılılar bence

medcezir- totelde karagülün çok gerisinde olmalarına rağmen abde her hafta zorluyorlar bu hafatda zirvede bitirdiler başarılı bence genel olarak

şefkat tepe- her sezon belirli güzel reytingler alıyorlar bence survivor arkasında totelde 2.olmak onalr için başarıdır arka sokakları geride brakıyorlar sonucta abde listede yoklar ama totelde başarılı bir çzigileri var her sezon

kaçak-o ses döneminde zirveyi her hafta zorluyor bazen zirvede yer alıyorduk o ses bitince zirve garanti derken byük düşüş yakaladık herkes bitti toparlanamaz derken onlar inadına 2.sezon planlarını yaptılar bile ve bu hafta abde olmasada totelde harika çıkış yakaladılar 7 reyting gayet iyi diğer bölümlerde aynı hızla devam edilirse 7-8 reytinglerde kalırız her hafta 2.sezonada iyi başlanıgıç yaparız

küçük gelin- izlemedim hiç stv dizisi sanırım ama 6 civarı reytingler gayet iyi bence sonucta bu reytingleri kaçak kara para aşk gibi diziler alınca yılın dizisi diyoruz ozaman küçük gelin bu reytinglerle kesinlikle başarılı sayılır

ankaranın dikmeni-tuhaf şekilde iyi başlayıp yılın dizisi oalrak gördüğümüz kara para aşktan daha iyi reytingler aldılar genelde 7 reyting civarı alıyordular bu hafta düşmüş 6 reytingle ama 6-7 zaten böyle bir dizi için harika oranlar sonucta 3-4 reyting civarı hak eden bir dizi 6-7 alması süpriz şekilde iyi gidiyorlar yılın süpriz dizisi bence

aramızda kalsın-abde büyük bir süprize imza attılar kurtlar vadisini geçip abde zirvede yer aldılar önce arkadaşım hoşgeldin zirvede olmustu abde şimdi aramızda kalsın bu başarıya imza attılar genel reytinglerini bilmem ama bu hafta başarılıalr kesinlikle

kardeş payı-hiç izlmedim kanalını bile bilmiyorum
ama 6-15 reyting başarılı abde özellikle büyük düşüş yaşarken çoğu dizi iyi reyting almıs akrdeş payı çoğu iddalı dizilerin alıpta başarılı sayıldığı reyting bunlar kardeş payınıda tebrik ederim

o hayat benim -aynı şeklde kanalını bile bilmiyorum
ama abc1de 5 civarı iyi bence reytingleri abc1 reklam ağırlıklıydı sanırım bu alanda iyi reyting almakta başarılı onlarıda tebrik ederim

Eline sağlık @denizz19
Karagüle tebrikler,totali açık ara yapmış hep bağrışlar yokmu kadriye ananın oğlum ananı tut demesi felan

Küçük ağa tebrikler abde 1.olmuş helal osmana

Galip Derviş ilk 10 da yer alarak abde iyi bir reyting almış...

İlk 10 daki tüm yapımlara tebrikler

destan yazmışsın 😱 @destere nin totosu bile bu ka uyduramaz

Wuuuhhh Karagül coşmuş tebrikler.
İki grupta zirvede.Fark-ı Fox.

Muhteşem yzüyıl Hürrem'in ölümüyle iyi gitmiş Abc1'de.
En kıa zamanda izlehyeceğim bölümü.

Küçük Ağa , Karadayı, Vadi'de iyi.

destan yazmışsın 😱 @destere nin totosu bile bu ka uyduramaz
kimin arkadaşı? yakışır @Çiğdem-
yorum dediğin böyle olmalı işte helal olsun

öfff
ne güzel yazmışın böyle sonuna gelince konunun baş tarafını unuttum

ortalık totoş dizilerinden geçilmiyor
AB VE TOTAL birincilerine bak tv izlemek işkenceye döndü

Tek gerçek Muhteşem Yüzyıl.Onu izle.

Kaçak ABC1'de çok iyi reytingler almış 7,87 / 18,38

Ne zirvesinden bahsediyorsun lo?
Totalde 5, ab'de 3 reyting fark yemiş zirvedeki yapımlardan.
Ayrıca sustuğumu da kim söyledi.
1. senesini doldurmayan dizilerle 4.senesinde olan dizileri neden karşılaştııyorsunuz anlamıyorum.my kendini kanıtlamış bir dizi ama ka daha 1. senesini bile doldurmadı.Bakalım eğer ki ka 4 senesine geçerse ki sanmıyorum bakalım my ın oranlarını alabilecek mi ayrıca my ı dünya izliyor
MY dünyanın 1. dizisi gerisi tırı vırı
KA ise ilkokul çocuklarını daha çok çekiyor
Reytingleri bir düştümü kanal d gözünün yaşına bakmaz verir finalini
Şimdi diyeceksin ki bu reytinglerle finale nasıl getirdin lafı
Daha dizi yeni izleyenler izler sonrasında ise bakalım neler olacak daha iddialı diziler de gelebilir karşısına
Varya şu güne pis yediliyi koysalardı ka nın reytingleri öyle bir düşerdi ki nede olsa kitleleri aynı

Karagüle ben tebrik ederim harika oranlar almış...Ab si çok iyi şu ana kadar fox ta yayınlanan hiçbir dizi ab de bu oranları görmedi ki bunu karagül başardı bugra hadi iyisin

KVP eski günlerinden uzak ama hala oranları iyi listeye göre...
Muhteşem Yüzyılım 4. senesinde hem maça hemde ad adlı diziye rağmen (ki ankaranın dikmeni bence adı ile kitle ediniyor şu diziyi çoğu ankaralı izliyordu.
)çok iyi gidiyor...Bazı arkadaşlar geçen sezon my ın rakibi yok boş gün diyorlardı ama şimdi diziye 2 rakip geldi 1.ad 2.kpa atv önemli maçları da yayınlıyor ama my bu olaylara rağmen hala en çok izlenen diziler arasında.Ben dizimi tebrik ediyorum
Finale 3 gün

Medcezir ve Aramızda kalsın da starın en önemli dizileri...Yeni sezon star tv yi sırtlayacak 2 dizi diyebilirim.

Kardeş Payı ve Galip Derviş pt1 de yayınlanan dizilere taş çıkartıyor helal olsun 2 diziye de

Güneşi Beklerkeni listede göremiyorum.OHB geldi havası fısss diye indi ab de 8 küsür reyting alan dizi 4 e düştü
Böylece bu dizinin Kavak Yellerinin yerini alamayacağını anladık.GB daha şimdiden düştü oysa ki Kavak Yelleri 170 bölüm kanal d yi sırtladı ve çok iyi reytingler aldı son sezonu hariç

Ben Kaçaka da tebrik ederim neden mi
oranlarını arttırdı eğer küçük ağa 12 alıyorsa kaçak bence 21 alması lazım işte türk halkı ne yapacaksın ne anlar kaliteden gider sümüklü 8 yaşındaki çocukları izlerler

Son düzenleme: