Geçen Haftanın En Çok İzlenen 10 Dizisi !

Vadi ve Karadayı'ya tebrikler. :)

Muhteşem Yüzyıl, Medcezir ve Güneşi Beklerken yine harika oranlar almışlar tebrik ederim. :)

Rıza Baba totalde müthiş, ab'de de ilk 10'a girmiş. :oley:

Merhamet de Kanal D'yi sevindirmiş tebrikler. :)

vadi 14.12 mi almış la 15.15 almış oranlara iyi BAK :)
evet 8 işte kaç 18 mi :kiki:

8.57 yi 9 mu yapacam hey yavrum hey 8 işte reyting 8 sıralama 8 :D
genel de yaptığınız şey diyorum ben.Neyse Vadinin yapamadığını My 3 yılda yaptı neyimi dünyanın en çok izlenen türk dizisi ünvanı MY:d

genel de yaptığınız şey diyorum ben.Neyse Vadinin yapamadığını My 3 yılda yaptı neyimi dünyanın en çok izlenen türk dizisi ünvanı MY:D
görüyoruz her yıl istikrarlı bir şekilde dibe doğru gidiyor vadi 4.yılındayken uçuyodu uçuyo en tepedeydi bütün rekorları kırıyodu :D my her sezon düşüyor istisnasız bir şekilde :)

görüyoruz her yıl istikrarlı bir şekilde dibe doğru gidiyor vadi 4.yılındayken uçuyodu uçuyo en tepedeydi bütün rekorları kırıyodu :D my her sezon düşüyor istisnasız bir şekilde :)
Tnt de düştüğü oranları hatırlatırım
Ya takas sana gerçekleri anlaticam diye yoruldum ya.:)

Merhamet in ab de 10 girmesi çok iyi olmuş
Karadayı her iki gruptada çok iyi gitmiş

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tnt de düştüğü oranları hatırlatırım
Ya takas sana gerçekleri anlaticam diye yoruldum ya.:)
ya kusura bakma da sen bana neyi anlatabilirsin daha dün geldin foruma güzel kardeşim ben neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum GERÇEKLERi çok iyi biliyorum sen rahat ol bişeyler öğrenmek istersen gel yanıma özelden anlatırım :)
gerçekler tabloda görüldüğü gibi :) 11 yıllık efsane hala açık ara zirvedeyken diğer diziler 4.yılında ilk 5 e giremiyor :)))

Vadi 11 yıl sonra bile 15 reyting alarak koptu gidiyor kimse yanına yaklaşamıyor. :)

Bu başarıyı başka dizi yakalayamadı, yakalayamaz. :)

Muhteşem neredeyse ilk 10'dan çıkacakmış. :F

Süper a/b dizisi yalan dünya ilk 10'da yok. :F