forumda harcanıyırsın senBir tek ben tutturmuşum vay be.
forumda harcanıyırsın senBir tek ben tutturmuşum vay be.
Kesinlikle harcandığımı düşünüyorum artık.forumda harcanıyırsın senbit m.ı.t. ye falan başvur
ya da aşrkıcılığa başlaKesinlikle harcandığımı düşünüyorum artık.
Geç sen dalganı şarkıcı olursam gözüme görünme.ya da aşrkıcılığa başlayıldız tilbe tarzında dans edebilirsin eminim
tarkan ı geçtiğin zaman imza verirsin artıkGeç sen dalganı şarkıcı olursam gözüme görünme.
hangi hafta totalde 7 aldıniye öyle heycanlandın ki sen bi hafta 9 u geçti diye sakin ol daha 2 hafta önce 7-8 alıyodu ben lafımın arkasındayım))
merhaba
sana da merhaba
aynştayn 😱
tahmin yapın da önyargısız yapınTahminde mi yapmıyak?
Daha sezonun başındayız dur helemerhaba
sana da merhaba
aynştayn 😱
sezonun sonunu göremez lafı söyleyenlerin lafı havada kalacak orası kesinDaha sezonun başındayız dur hele
Geçen szona göre düştüğü kesinsezonun sonunu göremez lafı söyleyenlerin lafı havada kalacak orası kesin
ayrıca sezon finaline göre artarak başladı ve devam ediyi
geçen sezon sonuna göre düşmediGeçen szona göre düştüğü kesin
Merhaba haklısın intikam konusunda çok büyük bir yanılgıya girmişim..merhaba
sana da merhaba
aynştayn 😱
my gibi dziiye bitecek diyen biri intikam konusunda da yanılabilirMerhaba haklısın intikam konusunda çok büyük bir yanılgıya girmişim..
Ben bitecek dememiştim düşer demiştim yanılma olur insanız sonuçtamy gibi dziiye bitecek diyen biri intikam konusunda da yanılabilir
bu konuya göre düşer de tutmamış total 7.71 ab 6.95 almışBen bitecek dememiştim düşer demiştim yanılma olur insanız sonuçtaintikam konusundada gerçekten yanılmışım ama üzgünüm çünkü diziyi takp ederim
Tamam mutlu olcaksan yanılmışımbu konuya göre düşer de tutmamış total 7.71 ab 6.95 almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?