forumda harcanıyırsın senBir tek ben tutturmuşum vay be.![]()
forumda harcanıyırsın senBir tek ben tutturmuşum vay be.![]()
Kesinlikle harcandığımı düşünüyorum artık.forumda harcanıyırsın senbit m.ı.t. ye falan başvur
![]()
ya da aşrkıcılığa başlaKesinlikle harcandığımı düşünüyorum artık.![]()
Geç sen dalganı şarkıcı olursam gözüme görünme.ya da aşrkıcılığa başlayıldız tilbe tarzında dans edebilirsin eminim
![]()
tarkan ı geçtiğin zaman imza verirsin artıkGeç sen dalganı şarkıcı olursam gözüme görünme.![]()
hangi hafta totalde 7 aldıniye öyle heycanlandın ki sen bi hafta 9 u geçti diye sakin ol daha 2 hafta önce 7-8 alıyodu ben lafımın arkasındayım))
merhaba
sana da merhaba
aynştayn 😱
tahmin yapın da önyargısız yapınTahminde mi yapmıyak?![]()
Daha sezonun başındayız dur helemerhaba
sana da merhaba
aynştayn 😱
sezonun sonunu göremez lafı söyleyenlerin lafı havada kalacak orası kesinDaha sezonun başındayız dur hele![]()
Geçen szona göre düştüğü kesinsezonun sonunu göremez lafı söyleyenlerin lafı havada kalacak orası kesin![]()
ayrıca sezon finaline göre artarak başladı ve devam ediyi![]()
geçen sezon sonuna göre düşmediGeçen szona göre düştüğü kesin![]()
Merhaba haklısın intikam konusunda çok büyük bir yanılgıya girmişim..merhaba
sana da merhaba
aynştayn 😱
my gibi dziiye bitecek diyen biri intikam konusunda da yanılabilirMerhaba haklısın intikam konusunda çok büyük bir yanılgıya girmişim..![]()
Ben bitecek dememiştim düşer demiştim yanılma olur insanız sonuçtamy gibi dziiye bitecek diyen biri intikam konusunda da yanılabilir![]()
bu konuya göre düşer de tutmamış total 7.71 ab 6.95 almışBen bitecek dememiştim düşer demiştim yanılma olur insanız sonuçtaintikam konusundada gerçekten yanılmışım ama üzgünüm çünkü diziyi takp ederim
![]()
Tamam mutlu olcaksan yanılmışımbu konuya göre düşer de tutmamış total 7.71 ab 6.95 almış![]()