SON DAKİKA Gazeteci ve Haber Spikeri Deniz Arman Hayatını Kaybetti!

Royal_Highness

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,669
Puanı
270
images.jpeg

Uzun yıllar Mehmet Ali Birand'ın '32.Gün' isimli haber programını hazırlayan ekipte yer alan ve Birand'ın Kanal D Ana Haber Bülteni'ni sunduğu dönemde Haftasonu Bülteni'ni sunan gazeteci ve haber spikeri Deniz Arman 63 yaşında hayatını kaybetti.

Arman bir süredir akciğer kanseri ile mücadele ediyordu. 2 ay önce hastaneye yatan Deniz Arman'ın vefat haberini Kanal D Ana Haber'den muhabir arkadaşı Özay Erad sosyal medya hesabında paylaştı. Deniz Arman'ın Maçka Mezarlığı'na defnedilmek istediği öğrenildi.

Bizde Fav10.net ailesi olarak Deniz Arman'a Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Screenshot_20250124_134546_Instagram.jpg

😳😳 Nasıl ya. 😞
Ben de görünce aynı tepkiyi verdim ve inanamadım :(

Mehmet Ali Birand ekolünden olan çok kıymetli bir gazeteciydi. Birand'ın 2013'teki vefatının ardından hastane önündeki gözyaşları gözümün önüne geldi.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Çok üzüldüm :(

• Üzücü
Reactions: Hobbit
Ben de görünce aynı tepkiyi verdim ve inanamadım :(

Mehmet Ali Birand ekolünden olan çok kıymetli bir gazeteciydi. Birand'ın 2013'teki vefatının ardından hastane önündeki gözyaşları gözümün önüne geldi.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
Çok üzüldüm :(
Kavuştular diyebiliriz 😒😞

• Üzücü
Reactions: Royal_Highness
Birand'in ögrencisi gibiydi zamaninda, aksamlari Kanal D haberleri sunardi, severdim kendisini. BJK'liydi ayni zamanda.

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: Royal_Highness
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm. :(

Kanal D'de spikerlik yaparken izliyordum. Güzel bir ses tonu vardı ama uzun zamandır görmedim.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.