Gazete Tirajları(2-8 Nisan)

Zaman yine farkla zirvede. Ortadogu maalesef yine cok gerilerde kalmis

900 bin küsürlük zaman gazetesi tirajının 800 bini evlere ekmek arası dağıtılan gazete..

adamlar azmetmiş başarmış :D ona bakarsak postayı alanlar haydar dümene bakıyor direkt :D hürriyet-sözcü gibi gazetelet ideolojik nedenle satılıyor:D

postayı alanlar dümene değil bulmacaya bakıyor:) benim halam posta gazetesi alır, bulmacayı içinden çıkarır gazeteyi yer bezi olarak kullanırdı:))

kadınları boşver erkeklere sor o konuyu:D

bir inceleme yapılsın türkiye genelinde gazetelerin neden alındığına yönelik yüzde 40 bulmaca için yüzde 40 da yer bezi yapmak için mangal yakmak için alındığı ortaya çıkacaktır:)) mesela ben okul bahçesinde gazeteleri okuyanlardan çok oturak olarak kullananları görüyorum aynı taktiği bende uyguluyorum beton soğuk oluyor kitaba kıyamıyorsun gazete tam uygun bu iş için:))))

Ama arkadaşlar zaman gazetesinin içinde hala Dinimizi anlatan yazılar var eğer o gazeteyi yer bezi olarak kullanacaksak önce o sayfaları çıkarın o şekilde yer bezi yapın aksi taktirde çok günah[/QUOTE
zaman tarzı yüzünden bu kadar okunuyor zorla abone olanlaı çıkar 700.000 kalır gene zirevede