Gavur İzmir'in Gavurluğunun Kanıtı!

hıtlerde zamanında sevılıyodu gercı bu kadar koyun varken zor

Yine herşeyde haklı derneği olaya karışmış, Allah akıl fikir versin diyorum ve düşüncelerimi kendime saklıyorum.

ıssızlık %15 yarım mılyon atanmamıs ogretmen var ne dıyo bu

Mhp Kuranı yaktı ona ne diyon?
Ergenekon sanıkları Mustafa Balbay Aydın,İlhan Cihaner İzmir, Sinan Aygün Ankaradan seçime girecek. Mehmet Haberal da CHP'ye üyelik başvurusunda bulundu. Demirel, Kılıçdaroğlu'nu arayarak Haberal'ın milletvekili yapılmasını istedi. Derin odaklara karşı mücadele veren eski CHP'li Sağlar ise veto edildi...

adamlara koyun deyınce ceza alıyoruz

adam sehrıme gavur dese kızmam ne dese haklıdır dıyor bunun baska tanımı var mı

Yine herşeyde haklı derneği olaya karışmış, Allah akıl fikir versin diyorum ve düşüncelerimi kendime saklıyorum.

sen onu bırakta haxball da karşıma çık artık bu kadar korkma ne diyosan kabul gelecen mi

mhp kuran yakmıs koy kanıtını sankın ben devlet bahcelıyım

ergenekon akpnın cıkardıgı bı sacmalık komutanların yarısı ıcerde gercı koyunla deveyı karıstıran bırını asar bunlar

ıscı aranıyomus 650 kagıda kole arıyor onlar

- - - Ekleme - - -

ınternette bakmaktan acız mısın sankı sallıyoruz

takasta cevap veremeyınce haxballa cektı

benim cevap veremeyeceğim hiçbişey yok ben senmiyim

- - - Ekleme - - -

benim hiçbir izmirli tanıdığım yok forumda çok izmirli var ve çoğunu çok severim.

sen onu bırakta haxball da karşıma çık artık bu kadar korkma ne diyosan kabul gelecen mi

Senin gibi biriyle oyunu bırak selam bile vermem. Ortada had denilen şey kalmadı, forumda bir haklı sizsiniz biz burda çocuk gibi eğleniyoruz zaten.. Birşey deniliyor her konuda aynı eksende aynı şeyleri yazıyorsun ve sürekli siz orada 4-5 kişi birbirinizi doğrularsınız okadar yeterlilik durumu. Şuan klavyeden yazıyorum çünkü artık bende klavye delikanlılığı yapmaya karar verdim.. Oyun mu oyunda yeniceğimi iddaa etmiyorum fakat bu senin zaafın bana karşı oyunlarda üstünlük kurmaya çalıştığında sürekli düşüyorsun, değişmen için fırsat açmalıyız sana. Hayatı izlediğin dizilerdeki gibi zannediyorsun, bu forumda Kvp dizisine karşı ayreten bir antilik varsa sebebi sizsiniz dizi fanatikliği futbol fanatikliğini geçmiş, düzelmez bu durum artık. Ben 1-2 aya kaybolurum ama seni bilemiyorum.

Onun dışında engellisin ama bir bakıyım ne yazmış diye dedim cevap veremeden edemedim, kilitli mesajları bir daha açmaya meraklanırmıyım bilmiyorum.

Tayyip'i de ayni Kilicdaroglu'su da ayni Bahcelisi de. Bu adamlarin hepsi iktidarda olsa nolurdu ki? Milleti dusunmuyor hicbiri. Milleti millet yapan biziz. O yuzden sahip cikalim ulkemize ne sekilde olursa olsun. İzmir'i sevmiyorsaniz o sizi ilgilendirir. İzmirliler sizi cok seviyordu sanki.

bu ülkede tayyip dine yatırdığı paranın yarısını bilime yatırsa şimdi sömürge ülkesi olmazdık

Ya Siz mi daha iyi bileceksiniz yoksa diyanet işleri mi eğitimli olanlar mı??😉

onlar mı yoksa kuran ayetleri mi ?

iftarda makarna mı yediniz kardeş güzel miydi

- - - Ekleme - - -

ülke 2023de sömürge olacak bunu görmemek için kör olmak lazım
şuanda bile abd bayrağı eksik sadece

hee iş var 650 tlye modern kölelik çok bayılıyosan sen gir

onlar mı yoksa kuran ayetleri mi ?

iftarda makarna mı yediniz kardeş güzel miydi

- - - Ekleme - - -

ülke 2023de sömürge olacak bunu görmemek için kör olmak lazım
şuanda bile abd bayrağı eksik sadece

Ülkemiz Gayet Süper Gidiyor Gayet Gelişmiş ve Özgürüz Bunu Görememek İçin Kör olmak lazım

ramazandan bi gün önce bile sabah ezanı saati 1 saat değişiyor ramazandan önce 5.30da okunan ezan ramazanda 4 sularında..
izmir ve istanbul iftar vakti hep aynıdır sahurda 30 dk fark olur ne hikmetse