Gassal, İlk Bölümü Youtubeda 1 Ay İçinde Ne Kadar İzlenir?

Ne kadar izlenir? (milyon olarak yazılmıştır.)

• Kullanılan toplam oy
    16
  • This poll will close: .

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,382
Puanı
1,061
1735858814499.png

Son günlerin en çok konuşulan dizisi Gassal`ın ilk sezonu geçtiğimiz günlerde "tabii" dijital platformu üzerinden yayınlandı.

Dizinin ilk bölümü ise platformun youtube kanalı üzerinden herkese açık şekilde paylaşıldı.

21 aralık`ta paylaşılan bölüm 13 günde 14 milyon izlenmeyle youtube rekoruna doğru koşuyor.

Sizce dizinin ilk bölümü youtube üzerinden Ocak ayı sonuna kadar ne kadar izlenir?

giderek izlenme sayısı düşecektir. 20 milyonu rahatlıkla görür 15'ne kadar. 30 civarında kalacağını düşünüyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 131841

Son günlerin en çok konuşulan dizisi Gassal`ın ilk sezonu geçtiğimiz günlerde "tabii" dijital platformu üzerinden yayınlandı.

Dizinin ilk bölümü ise platformun youtube kanalı üzerinden herkese açık şekilde paylaşıldı.

21 aralık`ta paylaşılan bölüm 13 günde 14 milyon izlenmeyle youtube rekoruna doğru koşuyor.

Sizce dizinin ilk bölümü youtube üzerinden Ocak ayı sonuna kadar ne kadar izlenir?

22 dedim. :D

23 dedim. Dizi YouTube da en çok arananlar da. En üstte. Populerligini koruyor. Kesitleri ile de gündem oluyor şahsiyet gibi direk dokunuyor insanlara :D

Mahsun J gelene kadar popülerliğini korur o gelince Mahsun J yi konusuurz :F