Gani Müjde ve FOX'tan Yeni Bir Dizi: "The Harem"

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
MUHTEŞEM'E KARŞI ABSÜRT 'THE HAREM'[/B] Ağır dramalar ekranları öylesine esir aldı ki, insanları güldürmek amacıyla hazırlanan işlere yer kalmadı.

İrili ufaklı onlarca dizi var ekranlarda.

Peki ya komedi?

İster sağdan say, ister soldan, bir elin parmaklarını geçmez sayısı.

Soğan da ağlatır, ama güldürmek zor çünkü.

Gülse Birsel, Birol Güven, Tayfun Güneyer ve Gani Müjde'nin dışında komedi yazıp çeken de kalmadı.

Antalya'da karşılaştığım Gani Müjde'ye televizyon için yeni projesi olup olmadığını sordum.

Ünlü senarist 'Var' dedi ve ekledi:

'Biri atv, diğeri Fox olmak üzere iki dizi hazırlığındayız. İkisi de komedi. Atv'ye çekeceğimiz dizi yazın başlayacak, ama yaz dizisi olmayacak,
kışın da devam edecek. Biz planlamamızı böyle yapıyoruz, ama sonuçta ömrüne karar verecek olan seyirci.

'Babam Sınıfta Kaldı' olacak dizinin adı. Öğrenciyken üniversiteden atılmış bir babayla üniversite öğrencisi kızı arasında geçecek bir komedi. 'Baba'yı Cem Davran, 'kızı'nı Ezgi Asaroğlu oynayacak. Hikaye şöyle:

Baba, YÖK öğrencilere af çıkarınca, yıllar önce atıldığı üniversiteye döner. Baba-kız artık aynı üniversitedir. Bu nedenle baba-kız arasında acayip komik olaylar yaşanmaya başlar.'

Gani Müjde ve ekibinin Fox için yazmaya başladığı diziyse absürt bir dönem komedisi.
Yeni yayın döneminde ekrana gelecek 'The Harem', 'Muhteşem Yüzyıl'ı ti'ye alacak bir dizi olacak.
Nasıl mı?
İşte Gani Müjde'nin diziye dair söyledikleri: 'Bir Mezopotamya öyküsü aslında 'The Harem'. Basurlular döneminde geçiyor hikaye.
Kahpe Bizans tadında absürt bir komedi dizisi olacak. Dizideki 'Valide Sultan'ın yüzünü göremeyecek izleyiciler. Yüzü mozaiklenecek. Çünkü 'Padişah' öyle emretti. 'Padişah', çirkin diye haremdeki herkesten bu yöntemle gizliyor yüzünü. Çok gırgır bir dizi olacak.'

[/SIZE][/COLOR][/FONT]

FOX için iyi olabilir bu dizi.

The Harem Kahpe Bizans gibiyse izlemem

Hayırlısı olsun Gani Müjde varfsa tanıtımlarını da beğenirsem izlerim

ismini begenmedim ve isminden yola çıkarak bence tutmayacagini beyan ettim

ızlerım belkı sacma komedıler guzel oluyor

İki dizisine de en azından ilk bölümler için şans veririm.

Gani Müjde, tarihi komedi çekmeyi çok seviyor. Kahpe Bizans, Osmanlı Cumhuriyeti, Deli Saraylı ve şimdi de The Harem.

Büyük ihtimal tutmaz bu dizi ama kadrosunu görmek lazım. İyi oyuncularla çalışırsa başarılı olabilir.

the harem tutmaz. seyirci kendisiyle alayn edildiğini düşünür kadın izleyici acayip kızar hareme... tek twittır aleminin dikati çeker ama gani müjdenin espirileri twittırdakileri pek hoşuna gitmez twittırda gani müjde espirilerine on basar espiriler var. ikinci türkün uzayla imtihanı olacak...

atvye çekeceği dizinin konusu iyi ama cem davranın hangi projesi tuttu atv cem davranla çalışıyor anlamadım. bu dizi cem davrandan dolayı sıkıntılı. gani müjde risk alıp cem davran yerine drama oynamış birini bulsaydı daha iyi olurdu. ama gani müjde iyi fikirler bulsada bütün dizileri kısa sürede göçüyor. bir fikri uzun süre götürebilecek bir yapısı yok

izlemeyeceğim şu saöma sapan komedileri izliyorum evet komik değil ama çok zevkli oluyor en azından izleyiciyi eğlendiriyor

the harem kadrosu iyi olursa süper bir dizi olur özellikle basurlular döneminde geçmesi olayın olaya iigimi arttırdı
)))

the harem kadrosu iyi olursa süper bir dizi olur özellikle basurlular döneminde geçmesi olayın olaya iigimi arttırdı
)))

aga m.yüzyıl dalga geçeçeklermis tie alcakmis osmanlı dizisi deil komedi dizisi yapio göya çarsambaya koysunda bak ilk 50e girebiliıomu fox

aga m.yüzyıl dalga geçeçeklermis tie alcakmis osmanlı dizisi deil komedi dizisi yapio göya çarsambaya koysunda bak ilk 50e girebiliıomu fox

Çarsamba gününe koyacaklarini hiç sanmiyorum.

Bu diziyi merakla bekliyorum. Sırf FOX'da olacak diye izleyeceğim

Eğer dizi kadrosu güçlü olursa kesinlikle ilk 10'dan düşmez