Bilmem ama @semre'ye göre Show'daymış dizi.![]()
Bence bu dizinin tutma şansı var ama pt-2'de başlatmazlarsa.Dün haberi vardı ama hiç hatırımda kalmadı.Show'da ise baya malzeme var Show'da demek.
Bu iş hariç.
![]()
Limon'un dramaları güzel oluyor genelde. (Bkz : Yanık Koza) Bu dizide güzel olabilir bence, en azından senaryo anlamında iyi bir iş çıkacaktır eminim.Dün haberi vardı ama hiç hatırımda kalmadı.Show'da ise baya malzeme var Show'da demek.
Bu iş hariç.
![]()
Bence bu dizinin tutma şansı var ama pt-2'de başlatmazlarsa.![]()
Limon'un dramaları güzel oluyor genelde. (Bkz : Yanık Koza) Bu dizide güzel olabilir bence, en azından senaryo anlamında iyi bir iş çıkacaktır eminim.![]()
Show'dan her şey beklenir.O benim diziye özeldi.Show başka diziye yapmaz herhalde bilemiyorum.😱
![]()
Son zamanlarda komediyle çok ön plana çıktığı için dramaları unutuldu. Tövbeler Tövbesi dramaydı ama romantik komediye kaçtığı da oluyordu. (İlk bölümüne göz atmıştım az buçuk biraz.)O benim diziye özeldi.Show başka diziye yapmaz herhalde bilemiyorum.😱
Yanık Koza'yı ixlemedim.görmemiş bile olabilirim.
Genelde başarısız oluyor.Enson Tövbeler Tövbesini izledim idare ederdi ama oda dram değildi galiba.
O nedenle Yapım ile ilgili pek fikrim yok tek dizisini izlemişim.![]()
Show'dan her şey beklenir.Kanal D gibi Show da anormal kararlar veriyor baya. Sevdaluk dışında tutabilecek bir dizileri yoktu zaten. Yazık bir de Pis Yedili'yi harcadılar Sevdaluk tutsun diye.
![]()
![]()
Aynen Sevdaluk Pazartesi başlamalıydı bence de. Boşu boşuna Pis Yedili'yi harcadı Show.kanal D kadar oldu cidden.Ben bu kadaranı beklemiyordum.Kanal D Beren Saat'i Pt2'ye koyuşu kadar saçma kararları var.
Sevdaluk'ta Pis Yedili kadar gidiyor.3 sezonluk diziyle aynı oranlarda bence Pis Yedili boş yere çöpe gitti.Pazartesi başlasaydıda 2side kurtulsaydı.![]()
Son zamanlarda komediyle çok ön plana çıktığı için dramaları unutuldu. Tövbeler Tövbesi dramaydı ama romantik komediye kaçtığı da oluyordu. (İlk bölümüne göz atmıştım az buçuk biraz.)![]()
Aynen Sevdaluk Pazartesi başlamalıydı bence de. Boşu boşuna Pis Yedili'yi harcadı Show.![]()
Atv o gün Çocuklar Duymasın ve Gönülçelen yayınlıyordu. Yani Gönülçelen yine PT2'deydi. Çocuklar Duymasın 2 gün yayınlanıyordu, tek güne inmişti.Romantik Komedi gibi bir şeydi zaten o yönünü yazın iyi götürüyordu seviyordum.Ama sadece yazın işte.
Hatta sırf bu dizi için Cuma günü Tuba'nın elinden gitmişti çok iyi hatırlıyorum.
Romantik Komedi iyi yapıyor bence.Dramayı ise bekleyip göreceğim.
![]()
Atv o gün Çocuklar Duymasın ve Gönülçelen yayınlıyordu. Yani Gönülçelen yine PT2'deydi. Çocuklar Duymasın 2 gün yayınlanıyordu, tek güne inmişti.![]()
Zaten sonraki sezon 4.'leğe ve 5.'liğe kadar gerilemişti kanal.Atv'de o zamanlar pek bir saçmalığa sarılmıştı ne yaptığı belirsizdi onca dizi arasında nasılda kafası allak bullak olmuştu.En saçma kararlarını vermişti.
![]()
Zaten sonraki sezon 4.'leğe ve 5.'liğe kadar gerilemişti kanal.![]()
dizi bir anda zirveye mi çıktı nolduTam "gecmis olsun dizi bitti" yazacaktim ki..
Emre yine yapmis yapacagini![]()
dizi bir anda zirveye mi çıktı noldu![]()
Limon Yapım'dan Hayri Aslan'ın yapımcılığını üstleneceği ve senaryo çalışmaları devam eden yerli "Oliver Twist" dizisinin iki oyuncusu belli oldu.
Son olarak "Harem" dizisinde başrolde oynayan güzel oyuncu Gamze Karaman, bu yeni dizide başrolü kaptı. Anlaşmayı yeni imzaladığını söyleyen Karaman, dizide Mustafa Uğurlu'nun da yer alacağını söyledi.
Yerli "Oliver Twist" dizisinin diğer oyuncuları önümüzdeki günlerde belli olacak.
![]()