Aynen umarım acun kadrosuna alır bu kızıÜtopya yarışmasından herhalde, hoş bir hatuna benziyor.
Acun'un da yanı dolu.Aynen umarım acun kadrosuna alır bu kızı
Belki bir dizide oynarAcun'un da yanı dolu.
Bu Tarz Benim programında da var iki tane güzel. Gülay Hançer ve Nihal Candan.
Gamze elendi zaten ama unutamıyorum çok hoş ve çok iyi bir insandı yarışmada elenmeyi hak etmiyordu@Harunnn60 a güzel gelmesi normal sürekli bir resme bakarsan yada ayni müziği defalarca dinlerde o resim yada müzik dünyanın en guzel şeyi gelir algı kaybolması yaşarsın. Harunna tavsiyemiz bir hafta kıza bakmasın sonra bakınca gerçekleri görecek))))
Niye üzülüyorsun, yarışmadanmı elendi?Belki bir dizide oynar
Gamze elendi zaten ama unutamıyorum çok hoş ve çok iyi bir insandı yarışmada elenmeyi hak etmiyordu
@cevaa yorum yapsan iyi olurdu
Evet 1 ay olacak nerdeyse Ütopya da en güzel kız buydu yarışmacılar bile öyle diyordu ,sonunda onuda elediler bravoNiye üzülüyorsun, yarışmadanmı elendi?
Dun biraz izledim tam komedi selim ile küre ask kelebeği hic inandırıcı değil bir de show yapıyorlar sana çivi caktin diye çizik parfum sikip sen fisin demeleri)) insan aşkını ispatlamak içim imza atar mi ya )) herşey sahte abartı nasıl izliyosun anlamıyorum))) koca kadın bayılıyor falan ))))Belki bir dizide oynar
Gamze elendi zaten ama unutamıyorum çok hoş ve çok iyi bir insandı yarışmada elenmeyi hak etmiyordu
Sevgilisi yokmuş bu arada, kaç yaşında?Evet 1 ay olacak nerdeyse Ütopya da en güzel kız buydu yarışmacılar bile öyle diyordu ,sonunda onuda elediler bravo
Biliyorum yahu o tür olayların konuları ben açtım zaten ütopya nin bence her dizi ve Yarışmayı çok ciddiye almamaliyiz maksat eğlenmek zaman geçirmek benim amacımDun biraz izledim tam komedi selim ile küre ask kelebeği hic inandırıcı değil bir de show yapıyorlar sana çivi caktin diye çizik parfum sikip sen fisin demeleri)) insan aşkını ispatlamak içim imza atar mi ya )) herşey sahte abartı nasıl izliyosun anlamıyorum))) koca kadın bayılıyor falan ))))
Yaşını tam bilmiyorum ama Istanbul üniversitesi matematik bölümü 2.sınıf ve modelde aynı zamandaSevgilisi yokmuş bu arada, kaç yaşında?
Şaka yapıyorsun [emoji33] [emoji33] en güzel kız buKötü. İnci forever.
Şaka yapıyorsun [emoji33] [emoji33] en güzel kız bu