- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Biliyorum.Şaka yapıyorum zaten.![]()
Biliyorum.Şaka yapıyorum zaten.![]()
Canım ya diziye bakmaya calisacam simdi.
Melih Selçuk'un beybi lafı hoşuma gitti ondan paylaştım. Biliyorsun daha önce aynı dizide rol almışlardı.Canım ya diziye bakmaya calisacam simdi.![]()
Kızın role hazırlanmaya vakti mi oluyorCeyda her dizisinde sanki ayni.Ahmet Rifati begenirim onun icin biraz goz attim.Pek begenmedim)
Ceyda Ateş için tutmasını isterdim ama Pazartesi gibi rekabetin yoğun olduğu bir günde talihsiz bir başlangıç yaptı. Bu saatden sonra ne olur kestiremiyorum ama uzun soluklu olmayacağı kesin gibi görünüyor maalesef.
Abi Ceyda neden böyle tutturamıyor.Ceyda Ateş için tutmasını isterdim ama Pazartesi gibi rekabetin yoğun olduğu bir günde talihsiz bir başlangıç yaptı. Bu saatden sonra ne olur kestiremiyorum ama uzun soluklu olmayacağı kesin gibi görünüyor maalesef.
Bir önceki dizisi Yılanların Öcü'nde tutturmuştu. Baz oyuncuların başına böyle şeyler geliyor, demek ki senaryo seçmesini bilmiyor o zaman birilerinden yardım almalı.Abi Ceyda neden böyle tutturamıyor.![]()
Aynen yardım almalı kariyerine yazık ediyor.Bir önceki dizisi Yılanların Öcü'nde tutturmuştu. Baz oyuncuların başına böyle şeyler geliyor, demek ki senaryo seçmesini bilmiyor o zaman birilerinden yardım almalı.
Bir önceki dizisi Yılanların Öcü'nde tutturmuştu. Baz oyuncuların başına böyle şeyler geliyor, demek ki senaryo seçmesini bilmiyor o zaman birilerinden yardım almalı.
Kurutacak yeni dizini seçtin demek.Diziyi izleyen var mı ?
itz Gamsız taym.
İlk 2 bölümü yarın izlerim yetişirimDizinin senaryosu çok çok güzel
Kurutacak yeni dizini seçtin demek.![]()