Show Gamsız Hayat - Dizi Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
Show TV’nin yeni sezon dizilerinden Gamsız Hayat bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Koliba Film imzalı, yönetmen koltuğunda Hakan Gürtop'un oturacağı, aşk, entrika, ihtiras ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesini anlatacağı dizinin oyuncu kadrosunda, Ceyda Ateş, Ali Aksöz, Ahmet Rıfat Şungar, Dilara Öztunç, Güzide Arslan, Hakan Ummak, Alara Bozbey ve Kenan Acar gibi isimler yer alacak.

Program ile ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. Gamsız Hayat, yeni bölümleri ile her Pazartesi 20:00'de Show TV'de!

gamsiz-hayat.jpg

aşırı hayranıyım diyebilirim ama dizi izlemeyeyim şimdi:D zaten baya yoğunluk oluyor dizilerden :)
Benim Pazartesi akşamım boştu, umarım güzel bir olur da izlerim. Sadece Ceyda Ateş değil, başrol oyuncularının üçü de sevdiğim isimler. Ali Aköz'ü Medcezir'de, Ahmet Rıfat Şungar'ı da Es-Es'de tanımıştım. Gayet iyi isimler ama senaryo önemli tabii, tutup tutmaması için.

Benim Pazartesi akşamım boştu, umarım güzel bir olur da izlerim. Sadece Ceyda Ateş değil, başrol oyuncularının üçü de sevdiğim isimler. Ali Aköz'ü Medcezir'de, Ahmet Rıfat Şungar'ı da Es-Es'de tanımıştım. Gayet iyi isimler ama senaryo önemli tabii, tutup tutmaması için.
senle hayranlıklarımız baya uyuyor:) p.tesi benimde boş ama çok fazla dizi olmasın diye izlemyiceğim...

Dizi iyi başladı bence. Yalnız Tayfun hocaya yapılan eşek şakası feciydi, adam yerin dibine girdi. Öğrencilerinin gözünün önünde rezil oldu.

benim tarzıma uyan bir dizi aslında ama bende bu sene fazla dizi izlemek istemiyorum üniversiteye hazırlanıcam. yoksa kesin takip ederdim. ceyda ateş başrol için çok iyi bir isim. başarılar diziye.

Tayfun'a yapılanlardan sonra sıkıntı strese girdim akşam akşam.