susar mısın şu an Queen Fazileti izliyorum.ss@Çiğdem- yine yok ortalıkta bakalım sen gitmeden gelecek mi
susar mısın şu an Queen Fazileti izliyorum.ss@Çiğdem- yine yok ortalıkta bakalım sen gitmeden gelecek mi
O zaman burada ne arıyorsun git izlesusar mısın şu an Queen Fazileti izliyorum.ss
O zaman burada ne arıyorsun git izle
susar mısın şu an Queen Fazileti izliyorum.ss
kız bu arada yukarıda yalan atmışsın yine got oyuncularıyla ilgilenmiyorum diye daha geçen yaz jon snow un poposuna övgüler diziyordun hatta @Harunnn60 ın eline çim biçme makinası verip @destere nin üstüne salmıştın desterenin totosu da tüysüz olsun sonra da kas yapsın diye sonra harun ne gördüyse destereye düşman oldu ay bunlar hep senin suçun.ss @Ahmed @Forumdash @kerem @eskici @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies
O tuhaf dizilerini izlerken bana laf atmasa canı sıkılıyor o dizilerden cnm@Çiğdem- yine yok ortalıkta bakalım sen gitmeden gelecek mi
Bugün yine karşılaşmadın sanırım @xemrexxx melunuyla şanslısınO tuhaf dizilerini izlerken bana laf atmasa canı sıkılıyor o dizilerden cnm
Popo da popo olsaydı bari çakma popo koymuştunuz@sokak sanati Anlamıştı sanırım çakma olduğunu
Şanslı bir insansın o zaman
Havaların erken kararması bozuyor işi , ev işleri biraz yoğun uzun sürse bitirince hemen hava karalıyor bu seferde başla yemeğeŞanslı bir insansın o zaman
Işık nereye kaçtıHavaların erken kararması bozuyor işi , ev işleri biraz yoğun uzun sürse bitirince hemen hava karalıyor bu seferde başla yemeğe
Gerçi bugün ışık kaçmıştı akşam 6 da geldi
Canı sıkılınca dağa bayıra vuruyor kendisini @Harunnn60 gibiIşık nereye kaçtı
Olsun işine yaramış sonuçtaCanı sıkılınca dağa bayıra vuruyor kendisini @Harunnn60 gibi
Haliyle tüm gün net televizyon hiç biri yoktu
Annem canı sıkıldıkça iş çıkardı başımaOlsun işine yaramış sonuçta
Kaçırmayın o zaman sıkı tutun kaçamasınAnnem canı sıkıldıkça iş çıkardı başımaHavada yağmurlu dışarıda kaçamadık
Hele bir kar yağsın ışık akşamlarıda kaçar ozaman yandık kim bilir ne zaman gelir
Kiz noldu sizin ilceye askeriye mi kuruldu oglanlari mi kesiyon gidip sapik ne yogunlugu
@destere gibi gündüzleri uyuyup gece uyanamıyorum cnmKiz noldu sizin ilceye askeriye mi kuruldu oglanlari mi kesiyon gidip sapik ne yogunlugu
Psikolojim kaldirmaz.ssSen gözetle bunları tehlikeli şeyler yapıyor olabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?