susar mısın şu an Queen Fazileti izliyorum.ss@Çiğdem- yine yok ortalıkta bakalım sen gitmeden gelecek mi![]()
susar mısın şu an Queen Fazileti izliyorum.ss@Çiğdem- yine yok ortalıkta bakalım sen gitmeden gelecek mi![]()
O zaman burada ne arıyorsun git izlesusar mısın şu an Queen Fazileti izliyorum.ss
O zaman burada ne arıyorsun git izle![]()
susar mısın şu an Queen Fazileti izliyorum.ss
kız bu arada yukarıda yalan atmışsın yine got oyuncularıyla ilgilenmiyorum diye daha geçen yaz jon snow un poposuna övgüler diziyordun hatta @Harunnn60 ın eline çim biçme makinası verip @destere nin üstüne salmıştın desterenin totosu da tüysüz olsun sonra da kas yapsın diye sonra harun ne gördüyse destereye düşman oldu ay bunlar hep senin suçun.ss @Ahmed @Forumdash @kerem @eskici @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies
O tuhaf dizilerini izlerken bana laf atmasa canı sıkılıyor o dizilerden cnm@Çiğdem- yine yok ortalıkta bakalım sen gitmeden gelecek mi![]()
Bugün yine karşılaşmadın sanırım @xemrexxx melunuyla şanslısınO tuhaf dizilerini izlerken bana laf atmasa canı sıkılıyor o dizilerden cnm![]()
![]()
Popo da popo olsaydı bari çakma popo koymuştunuz![]()
![]()
@sokak sanati Anlamıştı sanırım çakma olduğunu
![]()
![]()
![]()
Şanslı bir insansın o zaman
Havaların erken kararması bozuyor işi , ev işleri biraz yoğun uzun sürse bitirince hemen hava karalıyor bu seferde başla yemeğeŞanslı bir insansın o zaman![]()
![]()
Işık nereye kaçtıHavaların erken kararması bozuyor işi , ev işleri biraz yoğun uzun sürse bitirince hemen hava karalıyor bu seferde başla yemeğe![]()
Gerçi bugün ışık kaçmıştı akşam 6 da geldi![]()
![]()
![]()
Canı sıkılınca dağa bayıra vuruyor kendisini @Harunnn60 gibiIşık nereye kaçtı![]()
![]()
Olsun işine yaramış sonuçtaCanı sıkılınca dağa bayıra vuruyor kendisini @Harunnn60 gibi![]()
![]()
Haliyle tüm gün net televizyon hiç biri yoktu![]()
Annem canı sıkıldıkça iş çıkardı başımaOlsun işine yaramış sonuçta![]()
![]()
Kaçırmayın o zaman sıkı tutun kaçamasınAnnem canı sıkıldıkça iş çıkardı başımaHavada yağmurlu dışarıda kaçamadık
![]()
![]()
Hele bir kar yağsın ışık akşamlarıda kaçar ozaman yandık kim bilir ne zaman gelir![]()
Kiz noldu sizin ilceye askeriye mi kuruldu oglanlari mi kesiyon gidip sapik ne yogunlugu
@destere gibi gündüzleri uyuyup gece uyanamıyorum cnmKiz noldu sizin ilceye askeriye mi kuruldu oglanlari mi kesiyon gidip sapik ne yogunlugu![]()
Psikolojim kaldirmaz.ssSen gözetle bunları tehlikeli şeyler yapıyor olabilirler![]()
![]()