asıl bölüm gelsede sadece son on dakikasını izlerim tüm bölüm çekilmezheleki tosbağa yapımıysa uzak durmak şart
Geldiğimizde gidiyor takmayın@destere
Torrent ile izliyorlar sanırım sana yardımcı olsun destere Forumdash onların favori dizisi ama benim düşman dizilerimdenBu diziyi türkiyede nasıl izliyorsunuz?
Almanyada yasaklandı bir türlü devam edemedim :/
Beleş mi bu torentTorrent ile izliyorlar sanırım sana yardımcı olsun destere Forumdash onların favori dizisi ama benim düşman dizilerimden
Torrent ile izliyorlar sanırım sana yardımcı olsun destere Forumdash onların favori dizisi ama benim düşman dizilerimden
Sanırım torrent de yasak almanyada bildiğim kadarıylaBeleş mi bu torent
Hem niye düşmansın sen?
Uygulama mı yoksa site mi?Sanırım torrent de yasak almanyada bildiğim kadarıyla
Şey filmi gibi en büyük antisiyimBeleş mi bu torent
Hem niye düşmansın sen?
Uygulama mı yoksa site mi?
hmmm daha cok telefon kullanıyorsun sanırımUygulama mı yoksa site mi?
@Forumdash yardımcı ol bakalımBu diziyi türkiyede nasıl izliyorsunuz?
Almanyada yasaklandı bir türlü devam edemedim :/
Yalnız izlemek istediğim o kadar çok yabancı diziler var ki... Ama Almanyada kanunlar çok sıkı olduğu için beleş siteleri sildirip ceza veriyorlarŞey filmi gibi en büyük antisiyim
Oluyorum işte ama torrent onlarda yasak sanırım dedim ses etmedi@Forumdash yardımcı ol bakalım
Şu TWD' altyazıları yine kayıp sanırım sen özelden bana atsanaOluyorum işte ama torrent onlarda yasak sanırım dedim ses etmediŞu filmi izleyeyim dönüşte yardımcı olurum yıne @kerem
Maalesef site ülke tarafından telif hakları sebebiyle yüklenemiyorhmmm daha cok telefon kullanıyorsun sanırımAma uygulama olarak da var. Ben pek kullanmadiğim için. Kaydedilmiş dizi ve filmleri indiriyorsun işte. Ama önce indirmek için torrent sitesi bulman gerek. Ben pek site kaynaği bilmiyorum malasef son 2 senedir biri açılıyor biri kapanır.
Bazı dizileri telif yapıyorlar bizede ama bir şekilde izliyoruzYalnız izlemek istediğim o kadar çok yabancı diziler var ki... Ama Almanyada kanunlar çok sıkı olduğu için beleş siteleri sildirip ceza veriyorlarsadece Netflix'te imkan bulunuyor. Ben zaten elektrikğe her ay yüzlerce euro yatırıyorum, dizi için extra 35 € hiç veremem. Birde sizin beleş izleyip yorumlamanız da ayrı bir koyuyor ha
@Forumdash @Harunnn60 @destere @Çiğdem-
Netflix kullan diyeceğim sizde arşiv daha geniştir ama GOT'un hakları yok onda. :/Maalesef site ülke tarafından telif hakları sebebiyle yüklenemiyor
Ah be Merkel, o kadar sıkılık iyi değil be anam.
Kıskandım butonunu aradım.Bazı dizileri telif yapıyorlar bizede ama bir şekilde izliyoruz
Torrenti yeni yeni kullanıyorum bende pek anlamam nette yayınlanmamış bölümleri nidiriyorlar oradan ayrıdan alt yazılı indirip izliyorlar@Harunnn60 @Forumdash
Netflix burda da çok ucuz(!) zaten. Her bölüm başına 2,5 € verdiğini düşün. 10 tl oluyor sanırım. Lanet olsun. Her sey yabancı dizi izlemems karşı.. :/Netflix kullan diyeceğim sizde arşiv daha geniştir ama GOT'un hakları yok onda. :/
Bence bu vesile ile birlikte bırak bu diziyiKıskandım butonunu aradım.
Netflix burda da çok ucuz(!) zaten. Her bölüm başına 2,5 € verdiğini düşün. 10 tl oluyor sanırım. Lanet olsun. Her sey yabancı dizi izlemems karşı.. :/
Boşverdim gitti. Kaderimizde yokmuşBence bu vesile ile birlikte bırak bu diziyi
Çukur yeter sana diğer ecünnü dizisi olmasada olurBoşverdim gitti. Kaderimizde yokmuş
Çukur ve UTC'yle yetineyim ben
kız bu arada yukarıda yalan atmışsın yine got oyuncularıyla ilgilenmiyorum diye daha geçen yaz jon snow un poposuna övgüler diziyordun hatta @Harunnn60 ın eline çim biçme makinası verip @destere nin üstüne salmıştın desterenin totosu da tüysüz olsun sonra da kas yapsın diye sonra harun ne gördüyse destereye düşman oldu ay bunlar hep senin suçun.ss @Ahmed @Forumdash @kerem @eskici @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookiesAllahın sevgili kuluyum sanırım xemrexxx forumu batırıcağı günler bir işim çıkıyor geç geliyorum
@Çiğdem- yine yok ortalıkta bakalım sen gitmeden gelecek mikız bu arada yukarıda yalan atmışsın yine got oyuncularıyla ilgilenmiyorum diye daha geçen yaz jon snow un poposuna övgüler diziyordun hatta @Harunnn60 ın eline çim biçme makinası verip @destere nin üstüne salmıştın desterenin totosu da tüysüz olsun sonra da kas yapsın diye sonra harun ne gördüyse destereye düşman oldu ay bunlar hep senin suçun.ss @Ahmed @Forumdash @kerem @eskici @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?