Game of Thrones'un Yıldızları Hangi Projelerde Yer Alacak?

Bu diziyi türkiyede nasıl izliyorsunuz?
Almanyada yasaklandı bir türlü devam edemedim :/

asıl bölüm gelsede sadece son on dakikasını izlerim tüm bölüm çekilmez
heleki tosbağa yapımıysa uzak durmak şart

Geldiğimizde gidiyor takmayın
@destere
Bu diziyi türkiyede nasıl izliyorsunuz?
Almanyada yasaklandı bir türlü devam edemedim :/
Torrent ile izliyorlar sanırım sana yardımcı olsun destere Forumdash onların favori dizisi ama benim düşman dizilerimden

Uygulama mı yoksa site mi?
Uygulama mı yoksa site mi?
hmmm daha cok telefon kullanıyorsun sanırım
Ama uygulama olarak da var. Ben pek kullanmadiğim için. Kaydedilmiş dizi ve filmleri indiriyorsun işte. Ama önce indirmek için torrent sitesi bulman gerek. Ben pek site kaynaği bilmiyorum malasef son 2 senedir biri açılıyor biri kapanır.

Şey filmi gibi en büyük antisiyim
Yalnız izlemek istediğim o kadar çok yabancı diziler var ki... Ama Almanyada kanunlar çok sıkı olduğu için beleş siteleri sildirip ceza veriyorlar
sadece Netflix'te imkan bulunuyor. Ben zaten elektrikğe her ay yüzlerce euro yatırıyorum, dizi için extra 35 € hiç veremem. Birde sizin beleş izleyip yorumlamanız da ayrı bir koyuyor ha

@Forumdash @Harunnn60 @destere @Çiğdem-

Maalesef site ülke tarafından telif hakları sebebiyle yüklenemiyor

Ah be Merkel, o kadar sıkılık iyi değil be anam.

Bazı dizileri telif yapıyorlar bizede ama bir şekilde izliyoruz

Torrenti yeni yeni kullanıyorum bende pek anlamam nette yayınlanmamış bölümleri nidiriyorlar oradan ayrıdan alt yazılı indirip izliyorlar
@Harunnn60 @Forumdash

Kıskandım butonunu aradım.

Netflix kullan diyeceğim sizde arşiv daha geniştir ama GOT'un hakları yok onda. :/
Netflix burda da çok ucuz(!) zaten. Her bölüm başına 2,5 € verdiğini düşün. 10 tl oluyor sanırım. Lanet olsun. Her sey yabancı dizi izlemems karşı.. :/

Kıskandım butonunu aradım.

Netflix burda da çok ucuz(!) zaten. Her bölüm başına 2,5 € verdiğini düşün. 10 tl oluyor sanırım. Lanet olsun. Her sey yabancı dizi izlemems karşı.. :/
Bence bu vesile ile birlikte bırak bu diziyi

Allahın sevgili kuluyum sanırım xemrexxx forumu batırıcağı günler bir işim çıkıyor geç geliyorum
kız bu arada yukarıda yalan atmışsın yine got oyuncularıyla ilgilenmiyorum diye daha geçen yaz jon snow un poposuna övgüler diziyordun hatta @Harunnn60 ın eline çim biçme makinası verip @destere nin üstüne salmıştın desterenin totosu da tüysüz olsun sonra da kas yapsın diye sonra harun ne gördüyse destereye düşman oldu ay bunlar hep senin suçun.ss @Ahmed @Forumdash @kerem @eskici @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies

@Çiğdem- yine yok ortalıkta bakalım sen gitmeden gelecek mi