Game of Thrones'un Yıldızları Hangi Projelerde Yer Alacak?

Bu diziyi türkiyede nasıl izliyorsunuz?
Almanyada yasaklandı bir türlü devam edemedim :/

asıl bölüm gelsede sadece son on dakikasını izlerim tüm bölüm çekilmez:) heleki tosbağa yapımıysa uzak durmak şart :)

Geldiğimizde gidiyor takmayın:F @destere
Bu diziyi türkiyede nasıl izliyorsunuz?
Almanyada yasaklandı bir türlü devam edemedim :/
Torrent ile izliyorlar sanırım sana yardımcı olsun destere Forumdash onların favori dizisi ama benim düşman dizilerimden :A :A :A

Uygulama mı yoksa site mi?
Uygulama mı yoksa site mi?
hmmm daha cok telefon kullanıyorsun sanırım :X Ama uygulama olarak da var. Ben pek kullanmadiğim için. Kaydedilmiş dizi ve filmleri indiriyorsun işte. Ama önce indirmek için torrent sitesi bulman gerek. Ben pek site kaynaği bilmiyorum malasef son 2 senedir biri açılıyor biri kapanır.

Şey filmi gibi en büyük antisiyim :A :A :A
Yalnız izlemek istediğim o kadar çok yabancı diziler var ki... Ama Almanyada kanunlar çok sıkı olduğu için beleş siteleri sildirip ceza veriyorlar :A sadece Netflix'te imkan bulunuyor. Ben zaten elektrikğe her ay yüzlerce euro yatırıyorum, dizi için extra 35 € hiç veremem. Birde sizin beleş izleyip yorumlamanız da ayrı bir koyuyor ha :A:A

@Forumdash @Harunnn60 @destere @Çiğdem-

hmmm daha cok telefon kullanıyorsun sanırım :X Ama uygulama olarak da var. Ben pek kullanmadiğim için. Kaydedilmiş dizi ve filmleri indiriyorsun işte. Ama önce indirmek için torrent sitesi bulman gerek. Ben pek site kaynaği bilmiyorum malasef son 2 senedir biri açılıyor biri kapanır.
Maalesef site ülke tarafından telif hakları sebebiyle yüklenemiyor :(
Ah be Merkel, o kadar sıkılık iyi değil be anam.

Yalnız izlemek istediğim o kadar çok yabancı diziler var ki... Ama Almanyada kanunlar çok sıkı olduğu için beleş siteleri sildirip ceza veriyorlar :A sadece Netflix'te imkan bulunuyor. Ben zaten elektrikğe her ay yüzlerce euro yatırıyorum, dizi için extra 35 € hiç veremem. Birde sizin beleş izleyip yorumlamanız da ayrı bir koyuyor ha :A:A

@Forumdash @Harunnn60 @destere @Çiğdem-
Bazı dizileri telif yapıyorlar bizede ama bir şekilde izliyoruz :A

Torrenti yeni yeni kullanıyorum bende pek anlamam nette yayınlanmamış bölümleri nidiriyorlar oradan ayrıdan alt yazılı indirip izliyorlar :F @Harunnn60 @Forumdash

Bazı dizileri telif yapıyorlar bizede ama bir şekilde izliyoruz :A

Torrenti yeni yeni kullanıyorum bende pek anlamam nette yayınlanmamış bölümleri nidiriyorlar oradan ayrıdan alt yazılı indirip izliyorlar :F @Harunnn60 @Forumdash
Kıskandım butonunu aradım. :A

Netflix kullan diyeceğim sizde arşiv daha geniştir ama GOT'un hakları yok onda. :/
Netflix burda da çok ucuz(!) zaten. Her bölüm başına 2,5 € verdiğini düşün. 10 tl oluyor sanırım. Lanet olsun. Her sey yabancı dizi izlemems karşı.. :/

Allahın sevgili kuluyum sanırım xemrexxx forumu batırıcağı günler bir işim çıkıyor geç geliyorum :Z:Z:Z
kız bu arada yukarıda yalan atmışsın yine got oyuncularıyla ilgilenmiyorum diye daha geçen yaz jon snow un poposuna övgüler diziyordun hatta @Harunnn60 ın eline çim biçme makinası verip @destere nin üstüne salmıştın desterenin totosu da tüysüz olsun sonra da kas yapsın diye sonra harun ne gördüyse destereye düşman oldu ay bunlar hep senin suçun.ss @Ahmed @Forumdash @kerem @eskici @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies

kız bu arada yukarıda yalan atmışsın yine got oyuncularıyla ilgilenmiyorum diye daha geçen yaz jon snow un poposuna övgüler diziyordun hatta @Harunnn60 ın eline çim biçme makinası verip @destere nin üstüne salmıştın desterenin totosu da tüysüz olsun sonra da kas yapsın diye sonra harun ne gördüyse destereye düşman oldu ay bunlar hep senin suçun.ss @Ahmed @Forumdash @kerem @eskici @Thequeer @Dosi @vadikızı @cookies
@Çiğdem- yine yok ortalıkta bakalım sen gitmeden gelecek mi :A