Game of Thrones'un 5. Devam Dizisi İçin Hazırlıklar Başladı

mesmeso

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
27 Kasım 2016
Mesajlar
20,846
Reaksiyon puanı
11,839
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Trabzon
mesmeso61 yeni bir haber konusu açtı

Game of Thrones'un 5. Devam Dizisi İçin Hazırlıklar Başladı

1570744.jpg


HBO'nun reyting rekorları kıran dizisi Game of Thrones'un daha önce 4 adet spin-off dizisi geleceği açıklanmıştı. Hepsini farklı isimlerin yazacağı diziler farklı zamanlarda geçecek ancak aynı evrende yer alacaktı.​

Kanaldan gelen son haberlere göre 5. dizi için hazırlıklar yapılıyor. Hollywood Reporter'ın haberine göre, GoT'un yazarlarından Bryan Cogman ve George R.R. Martin yeni dizinin detaylarını konuşmak için bir araya geldi. İlk duyumlara göre dizinin Yedi Krallık'ta geçmesi ve şimdiki zamanda yaşananlardan öncesinin anlatması bekleniyor.​

Game of Thrones'un final sezonunun ne zaman geleceği belli değilken devam dizilerinin en erken 2019'da ekranlara gelmesi bekleniyor.​
Orijinal formatta oku
 
Martin bu dizilere pek yardım etmez. Got'un son 3 sezonundan çok rahatsız. İmzaladığı anlaşma gereği pek sert açıklamalar yapmaktan kaçındı. Ama forumda yaptığı yorumlardan ve tv, dergi röportajlarından belli oluyor.
 
Martin bu dizilere pek yardım etmez. Got'un son 3 sezonundan çok rahatsız. İmzaladığı anlaşma gereği pek sert açıklamalar yapmaktan kaçındı. Ama forumda yaptığı yorumlardan ve tv, dergi röportajlarından belli oluyor.

Martin yardım etmezse senaryo anlamında GoT evrenine yakışmayan berbat diziler izleyebiliriz. Mantık hatarıyla dolu olur diziler. Umarım yardımlarını esirgemez ama dediğin olma ihtimali daha yüksek gibi.
 
GoT'la aynı anda yayında olması kötü olur bittikten sonra ya da 2018'de başlasaydılar keşke. Spin offları da her türlü izlerim ama ben asıl Çılgın Kral dönemini ve ondan da öncesini merak ediyorum. Gerçi önlerinde onlarca yıllık malzeme var, taa ilk insanlar dedikleri çağlara kadar farklı farklı spin offlar ya da filmler görebiliriz. Şu mağarada yaşayan ak gezenlerle mücadele eden yaratıkların geçmişini, Ak gezenlerin geçmişini vb senaryo bol nasılsa. Hatta bu izlediğimiz hikayenin sonu bile bir son olmayacaktır, mesela 8.sezon final bölümünde yaşananlardan 50 yıl sonrası veya 100 yıl sonrası gibi çeşitli senaryolar da görebiliriz.

GoT gerek kurgu gerek senaryo gerek edebi yönden LOTR'un çok altında kaliteye sahip ama bu dönemde bu teknolojide ortaya çıkması onu çok daha şanslı yapıyor LOTR'dan. Mesel Tom Bombadil gibi bir karakteri izlemek mümkün değil Peter sağolsun mahvetti güzelim yapıtı, umarım aynısı tıpkı Hobbit örneğinde olduğu gibi GoT'un da başına gelmez.
 
5 dizide başlayacak diye bir şey yok tahminen HBO içlerinden hangileri (senaryo/bütçe) uygunsa ona onay verir.
 
Fatih Aegon dönemini çok merak ediyorum. Umarım o dönemi kapsayan bir dizi gelir.

Dizi bitmeden çekileceğini düşünmüyorum. Bence 2019 sonları 2020 başları gibi gelir. Bu arada vay bee yazarken aklıma geldi. 2020 lan. 2 sene kaldı nerdeyse. Milenyuma daha dün girdik. Ne çabuk geçti zaman.
 

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Mesajlar
3,836,139
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21