Game of Thrones'dan Tarihi Rekor

The Sopranos’da HBO'nun ve kablolu yayındı.

Game of Thrones'un,The Sopranos’u geçtiğinde hemfikiriz.Açıklayan da HBO zaten.
haklısında ben bana göre kalite olarakta got sopranostan üstündür diyorum

sopranosun 3. bölümünde takılıp kalmıştım izleyemedim

haklısında ben bana göre kalite olarakta got sopranostan üstündür diyorum

sopranosun 3. bölümünde takılıp kalmıştım izleyemedim
Ray Donovan'ı beğenip izledikten sonra,bugün izlesen The Sopranos'u daha çok beğenip izleyeceğine eminim.

Ray Donovan'ı beğenip izledikten sonra,bugün izlesen The Sopranos'u daha çok beğenip izleyeceğine eminim.
başroldeki karaktere ısınamadığım zaman dizileri takip edemiyorum başrol karakter itici geldiği an dizi çileye dönüyor sopranosun başrolünde oynayan o vatandaşı sevemedim bir türlü ?

başroldeki karaktere ısınamadığım zaman dizileri takip edemiyorum başrol karakter itici geldiği an dizi çileye dönüyor sopranosun başrolünde oynayan o vatandaşı sevemedim bir türlü ?
Ölümüne çok üzüldüğüm mafya babası, ama kimi zaman da pamuk kalpli abimiz.

Ölümüne çok üzüldüğüm mafya babası, ama kimi zaman da pamuk kalpli abimiz.
demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyor

şimdi benim için dizinin olmazsa olmazı başroldeki karakter, karakterin kötü veya iyi karakter olması önemli değil bir frekans yakalamamız lazım ?

mesela şöyle düşünüyorum şimdi karadayıda aynı konu aynı senaristler olsun ama kenan yerine çağatayı başrole koymuş olsunlar o diziyi asla izlemem altın yumurtlasalar dahi izlemem
)
başrol önemli

Vikings'de Ragnar var,Game of Thrones'da kendime bir kahraman bulamadım dediğim zaman öyle demiyordunuz ama

Vikings'de Ragnar var,Game of Thrones'da kendime bir kahraman bulamadım dediğim zaman öyle demiyordunuz ama
GoT da kalesi var hiç kahraman bulamazsa insan tutup kalesiye sarılır yine kurtarır diziyi

karakterler konusunda got çok renkli herkese hitap eden bir dizi

GoT da kalesi var hiç kahraman bulamazsa insan tutup kalesiye sarılır yine kurtarır diziyi

karakterler konusunda got çok renkli herkese hitap eden bir dizi
Aynen aşığız ejderhaların annesine,Ray Donovan 5.bölüm de bitti bende sen ne zaman izleyeceksin??

Bu tarihi rekorsa TWD'in yaptığı rekorlar ne oluyor.