Game of Thrones'dan Tarihi Rekor

The Sopranos’da HBO'nun ve kablolu yayındı.:)

Game of Thrones'un,The Sopranos’u geçtiğinde hemfikiriz.Açıklayan da HBO zaten.:)
haklısında ben bana göre kalite olarakta got sopranostan üstündür diyorum :)
sopranosun 3. bölümünde takılıp kalmıştım izleyemedim :)

Ray Donovan'ı beğenip izledikten sonra,bugün izlesen The Sopranos'u daha çok beğenip izleyeceğine eminim.:)
başroldeki karaktere ısınamadığım zaman dizileri takip edemiyorum başrol karakter itici geldiği an dizi çileye dönüyor sopranosun başrolünde oynayan o vatandaşı sevemedim bir türlü ?

başroldeki karaktere ısınamadığım zaman dizileri takip edemiyorum başrol karakter itici geldiği an dizi çileye dönüyor sopranosun başrolünde oynayan o vatandaşı sevemedim bir türlü ?
Ölümüne çok üzüldüğüm mafya babası, ama kimi zaman da pamuk kalpli abimiz.:)

Ölümüne çok üzüldüğüm mafya babası, ama kimi zaman da pamuk kalpli abimiz.:)
demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyor :)
şimdi benim için dizinin olmazsa olmazı başroldeki karakter, karakterin kötü veya iyi karakter olması önemli değil bir frekans yakalamamız lazım ?

mesela şöyle düşünüyorum şimdi karadayıda aynı konu aynı senaristler olsun ama kenan yerine çağatayı başrole koymuş olsunlar o diziyi asla izlemem altın yumurtlasalar dahi izlemem :))
başrol önemli :)

demekki herkeste aynı etkiyi göstermiyor :)
şimdi benim için dizinin olmazsa olmazı başroldeki karakter, karakterin kötü veya iyi karakter olması önemli değil bir frekans yakalamamız lazım ?

mesela şöyle düşünüyorum şimdi karadayıda aynı konu aynı senaristler olsun ama kenan yerine çağatayı başrole koymuş olsunlar o diziyi asla izlemem altın yumurtlasalar dahi izlemem :))
başrol önemli :)
Vikings'de Ragnar var,Game of Thrones'da kendime bir kahraman bulamadım dediğim zaman öyle demiyordunuz ama :)

Vikings'de Ragnar var,Game of Thrones'da kendime bir kahraman bulamadım dediğim zaman öyle demiyordunuz ama :)
GoT da kalesi var hiç kahraman bulamazsa insan tutup kalesiye sarılır yine kurtarır diziyi :)

karakterler konusunda got çok renkli herkese hitap eden bir dizi:)

GoT da kalesi var hiç kahraman bulamazsa insan tutup kalesiye sarılır yine kurtarır diziyi :)

karakterler konusunda got çok renkli herkese hitap eden bir dizi:)
Aynen aşığız ejderhaların annesine,Ray Donovan 5.bölüm de bitti bende sen ne zaman izleyeceksin??