Aaa evet ben okumayı tercih ettimSen kitabı okudun mu 😱 7 senelik forum hayatımda ilkkez şok ettin beni
Evet ben de istiyorum Ejderhalarla ilgili spin-off ? Geçmişi olan bi hikaye zaten
Aaa evet ben okumayı tercih ettimSen kitabı okudun mu 😱 7 senelik forum hayatımda ilkkez şok ettin beni
Evet ben de istiyorum Ejderhalarla ilgili spin-off ? Geçmişi olan bi hikaye zaten
Aaa tabi 2 yıldan fazla verilen zamanları bende hesaplamıyorum hele bir çıkalım o zamanaO dizi çıkasıya... Bakalım görevilecek miyiz o günleri.Birkaç dizi yapacaklardı galiba illaki biri ejderhaları konu eder diye ümit ediyorum.
Resmen bana darbe girişimi
Dean yeni bir dizi yapar mı acabaResmen bana darbe girişimi
Azcık dinlensinDean yeni bir dizi yapar mı acaba
Joseph ilede biraz diare ederdik oda dinlemek yeter herhalde onaAzcık dinlensinOnu hemen yeni bi karakterde görmek istemem. Hee olacaksa da Netflixle müthiş bir dram bekliyorum. Çünkü güzel ağlıyor?
@xemrexxx onun başka bi dizisini göstermişti. Tee TVD'ye ilk geldiği zamanlar. Ona sor o diziyi izle bariJoseph ilede biraz diare ederdik oda dinlemek yeter herhalde ona
Aaa zaten müzikte ve dizilerde kalitemi korumamın sebebi her gördümü izlememek her duydum sesi dinlememekGlee muhteşemdir bi kereSenin gibi müziğe gönül veren birisinden bu sözleri duymak, yorgun kalbimi acıtıyor bacım@xemrexxx izlediği en doğru iş Glee ve GameofThrones
Bu çocuk dizisi bacımAaa zaten müzikte ve dizilerde kalitemi korumamın sebebi her gördümü izlememek her duydum sesi dinlememekYanı seçici oldum için müzik patronuyum forumda her sesi beğensem @Billy Kane gibi oluruz Allah korusun 😱😱😱 @xemrexxx
Müzik filmi budur gle onun çakması
Sanırım o dizidede oğlanalr şey ediyormuş hatta birbirlerilne selenat yapıp sarkıyormuş @xemrexxx beğenmesi tamamda sana noluyor ayollBu çocuk dizisi bacımBunda hayatın gerçekliğine dair tek bi dokunuş yokMesela @xemrexxx kendini porselen surat Kurt denen cocukta kendini bulduBen kendimi Fin denen oğlanda, Rachael'im vardı yaniemrexxx'in de Unique ve Mercedes diye gacıları vardıÇok gerçekçi bir diziydi.
Unuttuk diziyi ya 7 sezonu özet geçen bir yer var mı acaba?
Bu çocuk dizisi bacımBunda hayatın gerçekliğine dair tek bi dokunuş yokMesela @xemrexxx kendini porselen surat Kurt denen cocukta kendini bulduBen kendimi Fin denen oğlanda, Rachael'im vardı yaniemrexxx'in de Unique ve Mercedes diye gacıları vardıÇok gerçekçi bir diziydi.
İşiniz gücünüz dedikodu .ssSanırım o dizidede oğlanalr şey ediyormuş hatta birbirlerilne selenat yapıp sarkıyormuş @xemrexxx beğenmesi tamamda sana noluyor ayoll
Zaten çocukken izliyorudk işte seriyiBu filmin serisinin hastasıydım ben ve repliler yerine hemen şarkı söyleyip oynamaya baslıyorlardıDert yok tasa yok benlik yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?