Game of Thrones 7.Sezon Fragmanı Yayınlandı!

Aynen. Daha birkaç dakika önce @dizi kolik'e aynısını demiştim. :F

Nasıl yok? Pretty Little Liars, The Flash, The 100, The Wampire Daires boru mu? :D Değil mi arkadaşlar... @Çiğdem- @xemrexxx

Beykozspor Barcelona' dan ne kadar daha iyiyse, o saydığın dizilerin toplamı da GoT'dan o kadar daha iyidir. :D Geyik olsun diye yapıyorsun ama Menemenspor'un forveti ile Messi'yi kıyaslamak pek eğlenceli durmuyor. :A

bu arada fark-ı ben yine konuyu bağlamından kopardım :A bir koriş iki ben bu işte ustayız çatla @Çiğdem* :A
Ben konuyu PLL'ye getirdim. :F

aa bu @Tolstoyevski ve @xemrexxx in izlemediği çoğu dizi taht oyunlarına bin basar zaten ayoll :A :A :A
Aynen. :ok:

Uzaylıların cinsel hayatlarını çok merak ediyorum da ondan :F midesinde bir sürü karınca var bu adamın :F
Merak ettiği şeye bak. :F

Beykozspor Barcelona' dan ne kadar daha iyiyse, o saydığın dizilerin toplamı da GoT'dan o kadar daha iyidir. :D Geyik olsun diye yapıyorsun ama Menemenspor'un forveti ile Messi'yi kıyaslamak pek eğlenceli durmuyor. :A
Hiçbirini bir bölüm izlemedim ama karşılaştırma yapıyorsun. :A

@Tolstoyevski sen orta çağda yaşamak ister miydin :A

Din karanlığı altında, üstelik vebalar da cabası, asla istemezdim. Ama mağara döneminde yaşamak isterdim, düşünsene sınırsız cinsellik :A Tabi bizim öyle edepsiz şeylerle işimiz olmazdı ama o çağda edep diye bir kavram da yoktu. :A

Hiçbirini bir bölüm izlemedim ama karşılaştırma yapıyorsun. :A

Beykozspor'un futbolunu kaç kere izledin? Peki hiç izlememiş olman Barça ile aralarındaki farkı görmene engel mi? :A

Söz konusu GoT olunca istenildiği kadar abartıyor densin, mühim değil. GoT şu an güncel dizilerin Tanrısıdır. :)

Ben konuyu PLL'ye getirdim. :F

Aynen. :ok:

Merak ettiği şeye bak. :F
bu arada fark-ı ben yine konuyu bağlamından kopardım :A bir koriş iki ben bu işte ustayız çatla @Çiğdem* :A
2012 yılı kapatılan dizimagta takılıyorduk şuankı hala yerini dolduramadı buradakı forum gibi sohbet ortamı olusuyordu :F

bu dizinin sahnelerini ben annem babam yada arkadaşlarımla izleyemem siz ne düşünüyorsunuz gibi soru konusu açmıştım hemen bana cahil diye yazmaya baslamıstı ergenler :F annesi babasıyla o sahneleri izliyorlarmıs herkes o yönde yazıyordu ben bizimkilerle izlemeyi bırak sans eseri izlediğimi yakalasalar nolurum tahmin etmiyeyim
:F :F :F

2012 yılı kapatılan dizimagta takılıyorduk şuankı hala yerini dolduramadı buradakı forum gibi sohbet ortamı olusuyordu :F

bu dizinin sahnelerini ben annem babam yada arkadaşlarımla izleyemem siz ne düşünüyorsunuz gibi soru konusu açmıştım hemen bana cahil diye yazmaya baslamıstı ergenler :F annesi babasıyla o sahneleri izliyorlarmıs herkes o yönde yazıyordu ben bizimkilerle izlemeyi bırak sans eseri izlediğimi yakalasalar nolurum tahmin etmiyeyim
Önce bacaklarını sonra kollarını keserler. :F

ben eski zamanda yaşasam medici aileisnden biri olmak isterdim bizi kıskanan batının temelini atmış gibiler:F @Harunnn60 ya da tomris hatun zamanında yaşamak isterdim aklıma gelmişken timoşa mesaj atayım sıradaki dizisi tomris hatunla ilgili olmalı :A @mrt-06 @Forumdash

yine beykozsporlu got a fark atacak bir iş olur :F @Tolstoyevski :A

ben eski zamanda yaşasam medici aileisnden biri olmak isterdim bizi kıskanan batının temelini atmış gibiler:F @Harunnn60 ya da tomris hatun zamanında yaşamak isterdim aklıma gelmişken timoşa mesaj atayım sıradaki dizisi tomris hatunla ilgili olmalı :A @mrt-06 @Forumdash

yine beykozsporlu got a fark atacak bir iş olur :F @Tolstoyevski :A
Timoşunla konuştum seni az kaale alsın :A adamı batırdın beeee:F

nesi batmış la 1 reyting alamayan ülkenin en pahalı dizisini devam ettirip kar bile elde etti:A
Geçenlerde film için yine oyuncu alişverişi yapmak için beyoğlunda buluştuk. Laf döndü dolaşti my'ye geldi. Kar/zarar oranlarını konuşurken timoş dedi;"Allah'tan paket bölümler ve dolar üzerinden anlaştık" dedi. İnan gülmemek için elimdeki kadeh bardağını kırıyordum :F sonra şarabı koklama numarası yaptım yüzümü ekşittim :A iyi yapmişmiyim? Sakın söyleme timoşa, adama ayıp olmasın sonuçta :F

Geçenlerde film için yine oyuncu alişverişi yapmak için beyoğlunda buluştuk. Laf döndü dolaşti my'ye geldi. Kar/zarar oranlarını konuşurken timoş dedi;"Allah'tan paket bölümler ve dolar üzerinden anlaştık" dedi. İnan gülmemek için elimdeki kadeh bardağını kırıyordum :F sonra şarabı koklama numarası yaptım yüzümü ekşittim :A iyi yapmişmiyim? Sakın söyleme timoşa, adama ayıp olmasın sonuçta :F
diyene bak kpa yı 50 bölüm paket olarak kakalayan @Çiğdem- di zaten:A

Ben fox'la yapılan anlaşmayı dedim:A fox bitirse arap marap mı kalırdı:A
ayol arap sponsorlarımız zaten dubaideki katardaki sergide sponsorlardı onların içni sorun değil :A neyse iyi ki kpa yı kakalamışsınız 50 ülkeden 47 sinden izlenmeyerek rekor kırdı diziniz artık başka dizi kakalamanız imkansız :A canım tubişim bnm senin şirketi kuruttu:A @Çiğdem- @mrt-06