Klasik Game of Thrones 5. Sezon Yorumları

5x10

Yazılacak şeyleri herkes yazmış bidaha yazmaya gerek yok. Beklentilerin altında bi sezon finaliydi. Fazla olay oldu ama beni pek tatmin etmedi.

Jon Snow'un ölmesine üzüldüm

Cercei'nin utanç yürüşü en etkileyici sahneydi.
7/10

Dizinin yönetmeni David Nutter, Jon Snow ile ilgili açıklama yaptı. http://variety.com/2015/tv/news/gam...e-jon-stannis-deaths-david-nutter-1201520137/

5x10 spoiler içerir.

Jon Snow'un kesinlikle öldüğünü söylemiş.

Sonra neden küfür ediyosun kaan.

Sen en sağlam karakterleri saçma sapan öldürürsen..1 değil 2 değil sonrada diziyi bi sene bekle.

Stannis gibi adamı 5 sene öv öv sondan bi bölüm önce kızını yaktır son bölüm saçma sapan öldür.

Ben yokum diyesim var.

Son düzenleme:
Uzun zaman sonra fırsat bulup izledim.
Cidden dizinin jeneriğini bile özlemişim ya. İlk bölümden önce bir tanıtım belgeseli vardı. Onu izledim takıntı meselesi.
Cidden onda bile dizinin ne kadar büyük bir prodüksiyon olduğunu görüyoruz.
Adamlar yapıyor abi helal olsun dedirttirecek cinsten.

1.Bölüm :
İlk bölüm olunca tabi unuttuğum baya şey vardı. İzledikçe ve repliklerden çıkarmaya çalıştım. Ama başlangıç aşaması için bence gayet güzel başladılar. Diğer bölümleri bekliyoruz.

Ben de o büyücü kısmına pek akıl veremedim. Cersei yaşlanmış ya zaman çok yıpratmış Kraliçe'mi.

Diğer taraftan ilk bölümde Arya, Bran falan da gösterilse ufak da olsa bi fikir sahibi olabilirdik ama göstermediler. Bir tek Sansa'yı gördük fakat onun hakkında da çok bilgi öğrenemedik.
Khaleesi sahneleri güzeldi. Ejderhalarla olan kopuluğu inşallah düzeltir. Tyrion'un oraya gitmesi iyi olacak.
Son kısımda Jon Snow yine işini yaptı.

bana daha aşağısı yakışmazdı @destere görüyorsan çatla
@Çiğdem- @OzaN @yatutarsa @mrt-06 @Tolstoyevski @berkann
http://onedio.com/haber/hangi-populer-dizi-karakteri-ile-sevgili-olurdun--546730
Daenerys Targaryen!

Senin için ideal sevgili adayını bulduk. Game of Thrones dizisinin güzel ve güçlü karakteri Daenerys Targaryen! Çok yufka yürekli ve duygusal bir kadın. Onu elde etmek dünyanın en zor işi. Ancak birisi onun kalbini kazanırsa, ona kul köle, daha doğrusu "güneş ve yıldız" olabilir. Ama ona bir kez yanlış yaparsanız ikinci kez yanlış yapma şansınız da olmaz. Çünkü bir daha asla yanına yanaşamazsınız...

Bana da Bihter Ziyagil çıktı çıka çıka, Allah korusun.

Güzel Kadınmış

5x1
İdare eder bir bölümdü.

Öncelikle Khalesi'nin başka biriyle yatması itici geldi."Yedi Krallık" aşkına hiç hoş değildi
Yakıştıramadım Khalesi'ye

Ejderhalar da bu durumu hissetmiş olacaklar ki Khalesi'yi görür görmez alev topuna tuttular.Ben bile ürktüm. Allah'tan ki Khalesi'ye ateş işlemiyor
Bu korku Khalesi'ye yeter bir daha da kimseyle yatağa girmez umarım
)
Ejderhalar ana sözü dinlemez olmuşlar,başına buyruk hareket ediyorlar.
Kral Drogo'nun kemikleri sızlıyordur.
Gerçi kemik kalmış mıydı hatırlamıyorum ama
galiba yakmışlardı.
Ondan sonra; Tyrion ile Khalesi iş birliği iyi olur. (İkisi de sevilen karakterler)
Gece Nöbetçileri Stannis'in emri altına mı girmişti? Hatırlayamadım karıştırdım..
Yamyamların komutanına da yazık oldu.

Son düzenleme:
1x3
Mysha merhametini yitirmiş,ne hale getirdiler kadını

5x10

Jon Snow'un öleceğini biliyordum defalarca yemiştim bu spoiler'ı bu bölüme kadar. Jon Snow dizideki çizgisini hiçbir zaman bozmayan çok iyi bir karakterdi. Tıpkı babası gibi. Maalesef onu da kaybettik. O bakımdan üzücü bir son oldu.

Stannis'in yaptıkları aptalcaydı. Önce kızını öldürttü sonra da birliklerinin yarısının gitmesine rağmen Winterfell gibi Boltonların avantajlı olduğu bir yerde savaşmayı tercih etti. Bildiğin intihardı ve başarıyla intiharı sonlandı.

Cersei'nin sahneleri çok iyiydi. Cersei sevmediğim bir karakter. Margaery'e karşı öyle davranmayacaktı haketti.

Dorne ilginç bir yer. Reyizlerin yetiştiği bir yer. Oberyn Martell'den sonra Doran Martell'de sağlam duruşlu iyi bir karakter. Umarım 6. sezonda daha ön planda olur. Myrcella'nın ölümü kötü oldu sevimli bir kızdı.

Arya'nın olayı 5. sezon boyunca sıkıcıydı ama güzel bittiğini düşünüyorum.

Sansa ve Reek umarım ölmemiştir. Stark kalmadı bildiğin. Starklar demişken Brandon Stark'ın sahnelerini 6. sezonda merakla bekliyorum.

5. Sezon genel anlamda bence çok iyiydi. Son 3 bölüm muhteşemdi.

9.3,53333333.../10

ilk 5 bölüm yorumlarım burda @sürgünüm ? demekki sonra tatile çıktığım için devamını forumda olmadığım zaman izlemişim