Game of Thrones 5. Sezon Fragmanı

asıl fragman şimdi gelmiş dünkü çakma fragmandan bişey anlamamıştım

Sansa annesine çok benziyor ya.
İlk göründüğü yerde daha da benziyo.

Ayrıca fragman da çok iyi olmuş. Khaleesi geri geliyor.

Khaleesi napıyorsun sen

gidin bir bamya muahbbeti yapın birlikte bence
la öyle şanslı bamya bizde yok keşke o şans olsa
) sibel kekili yi götürürken hamuduyla bamya olup olmaması kimsenin umrunda değildi oğlancık berduş oluncamı bamyalaştı
)

la öyle şanslı bamya bizde yok keşke o şans olsa
) sibel kekili yi götürürken hamuduyla bamya olup olmaması kimsenin umrunda değildi oğlancık berduş oluncamı bamyalaştı
)
babadan para geelirkene boyut önemli değildi şimdi kelle koltukta cüce aklı başına glmişştir

Fragman süper.
Khaleesi'nin düşüşüne izleyeceğiz gibi.
Zaten soğumuştum Khaleesi'den geçen sezon ölse umrumda olmaz.

Arya ve Sansa forever.
En çok Arya'nın maceralarını bekliyorum.

Fragman süper.
Khaleesi'nin düşüşüne izleyeceğiz gibi.
Zaten soğumuştum Khaleesi'den geçen sezon ölse umrumda olmaz.

Arya ve Sansa forever.
En çok Arya'nın maceralarını bekliyorum.
khaleesi ile margaery nin modası geçmez hiçbir zaman, her daim Got un harika ikilisi olacaklardır
ama bir arya sempatikliği tabikide her zaman favorim, ama sansa yı boşuna yazmışsın ölse umrumda olmaz soğuk nevale

Margeary 'yi yazmadım ben oraya. o gerçekten bir efsane.
Ama Khaleesy gerçekten baydı beni. Ölse üzülmem. Sansa çocuktu şimdi daha yeni yeni açılıyor o nedenle bu sezonun favorisi olacak bence.

Arya zaten tüm izleyicinin ortak noktası.

kaal drogo ölünce kadının aksiyona girecek partneri kalmadı o yüzden gözünde düşmüştür ama son bölümlere doğru yine biri kurcalıyordu kadını emily clarke şu soyunmam fikrinden vazgeçmeli biz kızı soyunuk seviyoruz

iyice kezban oldu zaten.
Bilmiyorum yaa bana fazla iyi bir karakter geldiği için soğudum artık. Jon Snow ile eş değer. yani kötü.

iyice kezban oldu zaten.
Bilmiyorum yaa bana fazla iyi bir karakter geldiği için soğudum artık. Jon Snow ile eş değer. yani kötü.
jon snow zaten dizinin en dökük kısmı onun olduğu sahneler özellikle şu ak gezenlerde çıkmayınca tam bir eziyete dönüşüyor snow u her gördüğümde küfredesim var
o yumurta kafalı snow u sadece ygritte kurtarıyordu malesef gül gibi kızı
kaybettik
şimdi snow oturup kendi paketini avuçlasın akşama kadar
kerizliğine doymasın umarım o akgezenlerdeki devlerden biri snow u duvarın ötesine götürüp
tecavüz eder
)

Son düzenleme:

Amiiiinnnnn.
Aynen yaa
Ygritte'e nasıl kıydı bu senarist.
Yakında Khaleesi için böyle dua edecen bence.