Game of Thrones 5. Sezon Fragmanı

Bekliyoruz heyecanla.

asıl fragman şimdi gelmiş dünkü çakma fragmandan bişey anlamamıştım :)

Sansa annesine çok benziyor ya.:D İlk göründüğü yerde daha da benziyo.:D
Ayrıca fragman da çok iyi olmuş. Khaleesi geri geliyor.:X

Fragman iyi olmuş fakat alt yazıyı açamadım : (

Seni etiketlemeyi unutmuşum kusura bakma. Yine unuttuğum vardır mutlaka. :)

Fragmanın bu kadar erken çıkması beklenmiyordu, sızdırılmanın etkisi olmuş olmalı. :)

Bizim Türk işte. :) @destere @sokak sanati @-potterhead-

B8obnnkIgAATUKJ.jpg:large
Bu adam Türk mü gerçekten ?

Khaleesi napıyorsun sen :(

la öyle şanslı bamya bizde yok keşke o şans olsa:)) sibel kekili yi götürürken hamuduyla bamya olup olmaması kimsenin umrunda değildi oğlancık berduş oluncamı bamyalaştı :))
babadan para geelirkene boyut önemli değildi şimdi kelle koltukta cüce aklı başına glmişştir:X

Fragman süper.:Z Khaleesi'nin düşüşüne izleyeceğiz gibi.:Z Zaten soğumuştum Khaleesi'den geçen sezon ölse umrumda olmaz.:F

Arya ve Sansa forever.:oley: En çok Arya'nın maceralarını bekliyorum.

Fragman süper.:Z Khaleesi'nin düşüşüne izleyeceğiz gibi.:Z Zaten soğumuştum Khaleesi'den geçen sezon ölse umrumda olmaz.:F

Arya ve Sansa forever.:oley: En çok Arya'nın maceralarını bekliyorum.
khaleesi ile margaery nin modası geçmez hiçbir zaman, her daim Got un harika ikilisi olacaklardır :) ama bir arya sempatikliği tabikide her zaman favorim, ama sansa yı boşuna yazmışsın ölse umrumda olmaz soğuk nevale :)

khaleesi ile margaery nin modası geçmez hiçbir zaman, her daim Got un harika ikilisi olacaklardır :) ama bir arya sempatikliği tabikide her zaman favorim, ama sansa yı boşuna yazmışsın ölse umrumda olmaz soğuk nevale :)

Margeary 'yi yazmadım ben oraya. o gerçekten bir efsane.:love1: Ama Khaleesy gerçekten baydı beni. Ölse üzülmem. Sansa çocuktu şimdi daha yeni yeni açılıyor o nedenle bu sezonun favorisi olacak bence.:Z

Arya zaten tüm izleyicinin ortak noktası.:love1:

Margeary 'yi yazmadım ben oraya. o gerçekten bir efsane.:love1: Ama Khaleesy gerçekten baydı beni. Ölse üzülmem. Sansa çocuktu şimdi daha yeni yeni açılıyor o nedenle bu sezonun favorisi olacak bence.:Z

Arya zaten tüm izleyicinin ortak noktası.:love1:
kaal drogo ölünce kadının aksiyona girecek partneri kalmadı o yüzden gözünde düşmüştür ama son bölümlere doğru yine biri kurcalıyordu kadını emily clarke şu soyunmam fikrinden vazgeçmeli biz kızı soyunuk seviyoruz :)

kaal drogo ölünce kadının aksiyona girecek partneri kalmadı o yüzden gözünde düşmüştür ama son bölümlere doğru yine biri kurcalıyordu kadını emily clarke şu soyunmam fikrinden vazgeçmeli biz kızı soyunuk seviyoruz :)

iyice kezban oldu zaten.:F Bilmiyorum yaa bana fazla iyi bir karakter geldiği için soğudum artık. Jon Snow ile eş değer. yani kötü.:F

iyice kezban oldu zaten.:F Bilmiyorum yaa bana fazla iyi bir karakter geldiği için soğudum artık. Jon Snow ile eş değer. yani kötü.:F
jon snow zaten dizinin en dökük kısmı onun olduğu sahneler özellikle şu ak gezenlerde çıkmayınca tam bir eziyete dönüşüyor snow u her gördüğümde küfredesim var :) o yumurta kafalı snow u sadece ygritte kurtarıyordu malesef gül gibi kızı
kaybettik :)
şimdi snow oturup kendi paketini avuçlasın akşama kadar :) kerizliğine doymasın umarım o akgezenlerdeki devlerden biri snow u duvarın ötesine götürüp
tecavüz eder :))

Son düzenleme:
jon snow zaten dizinin en dökük kısmı onun olduğu sahneler özellikle şu ak gezenlerde çıkmayınca tam bir eziyete dönüşüyor snow u her gördüğümde küfredesim var :) o yumurta kafalı snow u sadece ygritte kurtarıyordu malesef gül gibi kızı
kaybettik :)
şimdi snow oturup kendi paketini avuçlasın akşama kadar :) kerizliğine doymasın umarım o akgezenlerdeki devlerden biri snow u duvarın ötesine götürüp
tecavüz eder :))

Amiiiinnnnn.:F Aynen yaa
Ygritte'e nasıl kıydı bu senarist.:(
Yakında Khaleesi için böyle dua edecen bence.:F