Game of Thrones 5. Sezon Fragmanı

Düzenli takip ettiğim tek yabancı dizi ama en iyisini izliyorum sanırım şu fragmanın güzelliğine bakın. :D

Aksiyonun bol olduğu bir sezon izleyecez gibi Khaleesi'mi özlemişim. :bhr: Tyrion reyiz için de hayırlı bir sezon olur umarım bakalım hayatına nasıl devam edecek :D

Hasretinle yandı gönlüm Game of Thrones <3 Fragman çok iyi merakla bekliyoruz :)

Büyük bir merakla bekliyoruz, fragman yine harika görünüyor. :)
Seni etiketlemeyi unutmuşum kusura bakma. Yine unuttuğum vardır mutlaka. :)

Fragmanın bu kadar erken çıkması beklenmiyordu, sızdırılmanın etkisi olmuş olmalı. :)

Bizim Türk işte. :) @destere @sokak sanati @-potterhead-

B8obnnkIgAATUKJ.jpg:large

Son düzenleme:
Seni etiketlemeyi unutmuşum kusura bakma. Yine unuttuğum vardır mutlaka. :)

Fragmanın bu kadar erken çıkması beklenmiyordu, sızdırılmanın etkisi olmuş olmalı. :)

Bizim Türk işte. :) @destere @sokak sanati @-potterhead-

B8obnnkIgAATUKJ.jpg:large
Ne rolündeymiş burada.:X Kimden yana yer alacak acaba.:F

Fragman çok sağlam bekliyoruz.:Z

Khaleesi Tyrion iş birliği olursa kusarım şurada.:( Çok sıkıcılar.

Sansa'nın yükselişini bekliyoruz.:love1:

Süper gözüküyor fragman. Şu bir gerçek ki Game of Thrones bambaşka bir dizi. Şu an yayındaki dizilerin istisnasız hepsi çok küçük diziler kalıyor Game of Thrones'un yanında. :):)

Varys Daenerys'e yardım edecek gibi.Ama kitapta olaylar böyle işlemiyor. :D Şaşırdım.Beklediğim kişi ne zaman girecek diziye merak ettim.

Bu kendim için. :)

VJG4P1VDGbwgpuRRt5v9RqdO.jpg

Bu da senin için. @destere :)

0PqiKdfBBJUwSQTedu3i91cV.jpg

Sağdaki camış da @xemrexxx'in olsun. :)

nN8MDPy3ueNCLsPxwA55pCGW.jpg
margaery i nin gözleri kadar etkili ve güzel göz görmedim o ne kavisli gözdür :) khaleesinin yüzünde masumiyet var ama margaery daha bir çarpıcı yüz hattına sahip :)

sondaki resimde ortada duran vatandaş , @Çiğdem- in parlağı tyon u hadım eden velet değilmi?

margaery i nin gözleri kadar etkili ve güzel göz görmedim o ne kavisli gözdür :) khaleesinin yüzünde masumiyet var ama margaery daha bir çarpıcı yüz hattına sahip :)

sondaki resimde ortada duran vatandaş , @Çiğdem- in parlağı tyon u hadım eden velet değilmi?
tyon kim beee nerden benim oluyormuş :F:F:F