Klasik Game of Thrones 3. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok gece izlicem
Kesin bişey olmamiştir
(
güncellendi)

Dediğim gibi pek bişey olmadı ama bölüm bombası olarak J.Lannister'in elinin gitmesi Targanyen'in ejderiyle takas yapmasıydı.Ejderhalar Targarye'ni annesi olarak gördükleri için belki kaçar
Vermesin ejderleri kimseye yaa
Ayrıca Tyrion'un sandalyeyi babasına karşi inadına inadına suruklemesiyse kopmalıktı
Dizilerde erkeğe tecavüz moda oldu

Son düzenleme:
Dizi her hafta güzelleşiyor
Jamie'nin elini kesmesini hiç beklemiyordum o sahneyi çok güzel buldum. Yarımadamın yardımcısı Podrick'ten işini bedava yapınca taktik istemesine kahkahalar attım
Gelecek bölümü iple çekiyorum

Yorumları bu konudan yapabilirsiniz.

Benim Yorumum:
Yine güzel bir bölümdü, bu Podrick'ten bişey çıkacak ilerleyen bölümlerde
Kral katiline acıdım ya, 3-4 kişini arasında kaldı öyle
Sonu çok iyi bitti, Khaleesi geliyorrr

Bu hafta çok gelecek bölümler için çok merak uyandırdı.

Geofrey'in evleneceği kişi ipleri eline alıyor ve yakında her istediğinin yaptıracak gibi. Sancaksız birlik çok tuhaf bir şekilde çıktı ve hala neyin ne olduğunu tam belli etmediler ama ışık tanrısı dediler ne oldukları belli en azından. Gece nöbetçilerine açlık yaramıyormuş anlaşılan iç savaş
Dizinin sonu süperdi. Ejderhalar görkemiyle göz dolduruyor ve sadıklarmış. 8 bin askerle ve ejderhalarıyla büyük savaş bu sezon olacak galiba

süperdi
targeryen kızı bir bölümde yükseldi beklediğim gibi askerleri aldı lekesizlerin şehirini ve liderlerini yok etti helal olsun kız doludizgin geliyi.margery joffrey i avcuna aldı o kız da başka bir şeyler var. tyrion reyiz pek gözükmedi podrick efsanesi tek bölüm sürdü
arya yeni bulduğu bu ortadaki adamalr sayesinde savaşa dahil olacak sonunda.bran hala rüya alemöinde

Heycan başladı !!!

Uykum geldi gelicek derken dizi bitti ama ne bitmeydi
Daenerys girdi sahneye ortaliği resmen yaktı ve yıktı geçti
Kızın rolu sadece 4-5dk ile sınırılı ve o sahnelerde yetiyor zaten

İşte Son Sahne;

View Raw Image" height="720" width="1280">

En son 3x2 izleyebildim 3x3 ve 3x4 kaldı maalesef. Bu hafta içi yakalarım umarım günceli.

Tyrion Lannister bol bol güldürdü yine.

Khaleesi gelmiş geçmiş en karizma kadın karakter olabilir. Ejder vermeyi önermesini anlamadım ama bir bildiği vardır herhalde. Belki ejderha kendisi kaçacaktır orduyu aldıktan sonra.

Jamie Lannister'e çok iyi oldu.

Diğer bölüme alalım hemen seni

Sonunda izledim. Çok iyi bölümdü olaylar gelişmeye başlıyor. Sonu süperdi. Büyüksün Khaleesi reyis, tahmin ettiğimi yaptı...

Khaleesi'yi bilerek hep en sona bırakıyorlar en iyi kısımlar onun çünkü.

Margaery'i sevmeye başladım, Joffrey'i çok güzel oynatıyor.

margaery sevilmez mi