Galler - Belçika | Euro 2016 Maçı Tahminleri

Galler - Belçika maçı ne olur?

• Galler kazanır

Oy: 4 33.3%
  • Berabere biter

Oy: 1 8.3%
  • Belçika kazanır

Oy: 7 58.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Euro 2016'da çeyrek final ikinci maçında Galler ve Belçika cuma günü 22'de karşılaşacaklar.

Karşılaşmayla ilgili tahminleri buradan yapabilirsiniz...

Unutmayın skoru tam olarak bilmek 3 puan, kazananla birlikte farkı bilmek 2 puan, maç sonucunu bilmek (kimin kazanacağını veya berabere biteceğini bilmek) 1 puan kazandırır. (Uzatmalar dikkate alınmaz)

Önemli not: Konudaki anket istatistik amaçlıdır. Yarışmaya etkisi yoktur. Yarışma için tahminlerinizi mesaj olarak yazmalısınız.

@Çiğdem- @DarkLeqenD @halukerogluFOX @berkann @sürgünüm @Tolstoyevski @papuleoo @Billy Kane @Doğu @MEnes @ABAY_06 @Danger UA! @GunesinOglu @takas @turkuazz @eskici @EFE UYSAL @tolgab @HeisenBerg @Maskeli Fedai @s10 @MayısKralı @MasacRE- @batuhankaralar @Polat Şaşmaz @Yiğitt @-KADİR- @emree-29 @gizem ak @BesaleT @Since2011 @Master.1000

2-1 Belçika.

0'lı skorların tutacağını sanmıyorum bu saatten sonra.

Belçika 2-0 alacaktır!

Son düzenleme:
böyle bir skoru rüyanda görürsün anca :)

geç kaldın hepsine yetişmiştim zaten :)
Online olmadığını farzedelim burnunun dibindeki konuları göremeyen sen, bu konuyu hayatta bulamazdın. Başladığından beri hepi topu 2 kere tahminde bulunduğunu da belirterek. :)

Online olmadığını farzedelim burnunun dibindeki konuları göremeyen sen, bu konuyu hayatta bulamazdın. Başladığından beri hepi topu 2 kere tahminde bulunduğunu da belirterek. :)
ama bu sefer tam konu açılırken sıcağı sıcağına denk geldi kaçırmadım konuyu :)
eskimiş konulara geri dönüş yapamıyorum taze olunca daha kolay bulunuyor :)

2-0 Belçika kazanır diyorum. :D
bu yanlış tahminlerle bana yetişmen zor iş :)

ama bu sefer tam konu açılırken sıcağı sıcağına denk geldi kaçırmadım konuyu :)
eskimiş konulara geri dönüş yapamıyorum taze olunca daha kolay bulunuyor :)

bu yanlış tahminlerle bana yetişmen zor iş :)
Bilmez miyim? :) Bugüne kadar açtığım konulara etiket yollamadan yorum yaptığını görmedim. Özellikle yabancı dizi/film konularına? :)

Hiç mi merak edip bakmıyorsun, ''Acaba izlediğim dizi onay aldı mı? Fragmanı çıktı mı? vs.'' Ya da ne gerek var, sürgünüm nasılsa bana etiket yollar mı diyorsun? :)

Galler demişsin :F galler kazansın 1 hafta foruma gelmem. :)
bu lafını hatırlatırım sana hafızam güçlüdür bin yıl geçse unutmam :)

Bilmez miyim? :) Bugüne kadar açtığım konulara etiket yollamadan yorum yaptığını görmedim. Özellikle yabancı dizi/film konularına? :)

Hiç mi merak edip bakmıyorsun, ''Acaba izlediğim dizi onay aldı mı? Fragmanı çıktı mı? vs.'' Ya da ne gerek var, sürgünüm nasılsa bana etiket yollar mı diyorsun? :)
yabancı dizilere ara verdim biraz bazı problemler var bu sıralarda :) pek zaman bulamıyorum hiçbirşeye ama yakında ortamıma kavuşursam bu sessizliğin acısını çıkaracağım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...