Galip Derviş'in Senaristi Değişiyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
175
Monk dizisinden uyarlanan Galip Derviş'in proje tasarımcısı ve senaristi Ahmet Saatçioğlu 3. bölümün sonunda diziyi bırakıyor.Dün yayınlanan ilk bölümdeki performansı çok beğenilen Ahmet Saatçioğlu "Monk'u uyarlamak 7 yıllık hayalimdi" derken,ayrılmasının nedenini "başka işlerimin olması" olarak açıkladı.Diziyi 4. bölümden itibaren ise Ahmet Saatçioğlu'nun ifadesiyle "birileri" yazacak.Bu değişikliğin diziye ne kazandıracağı veya büyük olasılıkla ne kaybettireceği şimdilik belirsiz.

o zaman 4.bölümüyle düşüşe geçer

Bazı diyaloglar çok gereksizdi. Aslında iyiydi yine de, devam etse de olur. Umarım gelecek isim dizinin düzenini bozmaz. Hayırlısı olsun. :)

Kanıt dizisinde Ahmet Saatçioğlu'nu pek sevmezdim ama bu dizideki performansı oldukça başarılıydı.Aktarmadığı bir sorun oluşmuş muhtemelen dizinin yapımcısı ya da yönetmeniyle.Yoksa niye hayalini bırakasın?

Senaristin az da olsa etkisi var. Herşeyin dört-dörtlk olması senaryonun azıcık düzelmesine bağlı.

Yeni senarist ya bi şeyler kazandıracak, ya bi şeyler kaybettirecek.

Ben kazandıracaöına inanıyorum :)

@takas @OzaN çok etkili olmasa da yeni karakterler var dizide,hikaye aynı olsa da diyaloglarda değişiklik var.

Dün Kurtlar Vadisi Pusu bittikten sonra tekrarını izledim süper dizi. İnşallah kötü etkilemez diziyi hafta sonu yayınlansa daha iyi olur :)