Galip Derviş'e Sürpriz Konuk !

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,298
Puanı
1,060
Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları izleyicisiyle buluşan,başrollerinde Engin Günaydın,Algı Eke ve Ersin Korkut'un yer aldığı başarılı dizi ''Galip Derviş'' bu hafta sürpriz bir ismi ağırlayacak.

Şuanda Pal Fm radyosunda çalışan,Hipnoz isimli programıyla tanınan başarılı radyocu Yasemin Şefik,diziye konuk oyuncu olarak gelecek.

Galip Derviş,16 Mayıs Perşembe günü saat 23:00'da Kanal D ekranlarında yer alacak.

Galip Derviş'i bakalım bu sefer nasıl sorunlar bekleyecek?

NcYPK8pcTj7CMnyEsVCtAHKD.jpg

Bende takip etmiyorum.Aslında ilgimi çekti ama takip edemedim geç başladığı için.
Ben ilk bölümüne baktım ama gülmediğimi fark edince bıraktım ve daha da izlemedim. Şu an komedide Her Şey Yolunda Merkez'i çok beğeniyorum. Yazında İşler Güçler'e başlayacağım. Arkadaşlarım öve öve bitiremedi. Umarım beğenirim. :)

Ben ilk bölümüne baktım ama gülmediğimi fark edince bıraktım ve daha da izlemedim. Şu an komedide Her Şey Yolunda Merkez'i çok beğeniyorum. Yazında İşler Güçler'e başlayacağım. Arkadaşlarım öve öve bitiremedi. Umarım beğenirim. :)
Galip Derviş'i tam anlamıyla komedi olarak nitelendirme bence.Bir Yalan Dünya ya da bir İşler Güçler değil neticede.Hoş ben onlara da gülmüyorum orası da ayrı bir şey. :D

Galip Derviş'i tam anlamıyla komedi olarak nitelendirme bence.Bir Yalan Dünya ya da bir İşler Güçler değil neticede.Hoş ben onlara da gülmüyorum orası da ayrı bir şey. :D
Yalan Dünya benim için Galip Derviş'ten farksız ama İşler Güçler'i hiç izlemedim. O yüzden yorum yapamam. Yazın izlerim, beğenirsem devam ederim. :)

Kendisini tanımıyorum, ama diziye renk katabilir bence :)