Sen nasıl kanal d cisin bakayımEkim'e çok var daha.Neyse o zamana kadar izlemediğim bölümleri bitiririm.
![]()
Sen nasıl kanal d cisin bakayımEkim'e çok var daha.Neyse o zamana kadar izlemediğim bölümleri bitiririm.
![]()
Yav arkadaş her konuya star kanal d tartışamsını taşıma yorumunu yap ve çık işin içindenSen nasıl kanal d cisin bakayımBen bile tüm bölümlerini izledim
![]()
Star kelimesini kullanmadım benYav arkadaş her konuya star kanal d tartışamsını taşıma yorumunu yap ve çık işin içinden![]()
Her konuya star kanal d ab total vadi 5 aldı yok şu 15 aldı gibi yorumalr yaptığın için ister istemez görüyorumStar kelimesini kullanmadım benAyrıca yorumlarımı okumak zorunda değilsin..
Cumartesi günleri izliyordum da Pazar gününe geçince takip edemedim spor programları izliyorum ben Pazar akşamları izleyemediğim bölümleri bitiririm kısa sürede.Sen nasıl kanal d cisin bakayımBen bile tüm bölümlerini izledim
![]()
Ramazanda geceleri 3.5 gibi hep yayınlanıyordu ben de izledimCumartesi günleri izliyordum da Pazar gününe geçince takip edemedim spor programları izliyorum ben Pazar akşamları izleyemediğim bölümleri bitiririm kısa sürede.![]()
Kasım mı 😱 Çarşamba olmaz reyiz ne yaptın A.s sonra olsun5 kasımçarşamba başlar![]()
aynenYeni sezon başlasa biran önce artık
Gerek süresi gerek konusuyla kendi tarzında veya diğer tarzlardaki tüm dizilerin en kalitelisidir galip 😉aynenKanal d nin şu anki en kaliteli dizisi
![]()
Muhteşem hariçGerek süresi gerek konusuyla kendi tarzında veya diğer tarzlardaki tüm dizilerin en kalitelisidir galip 😉
Nereden duydun?Dizinin yeni sezonu büyük ihtimalle bayramdan sonra başlayacak. Bu arada çekimlere daha bugün başlamışlar, sağlam bir kaynaktan duydum. 😛