'Galip Derviş' Ekibi Kaza Yaptı!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerini Engin Günaydın,Algı Eke gibi isimlerin yer aldığı dizi de bir kaza yaşandı!
Kütahya'da Kanal D ekibine ait Galip Derviş ekibine ait içerisinde sadece sürücünün bulunduğu minibüs karşı yönden gelen tırla çarpıştı.Kazada aracın içerisinde sıkışıp kalan 45 yaşındaki Uğur Kulak itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
Uğur Kulak ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
'Galip Derviş' yeni bölümüyle Pazar akşamı 23.00'da Kanal D'de!
d99f18dd7fd2faee6beefdcf413e57ab.jpg
384b9ed8ad435e7cb48e0988df274873.jpg

Büyük geçmiş olsun. :( Şoförün kurtulması sevindirici..

şöför bee büyük geçmiş olsun ama bence aracın boş olması büyük şans yanı baslıktalı gibi diziekibi aracta olsaydı çok fena olurdu :T

önçelikle şöföre geçmiş olsun diyelim ama ekip ölümden döndü diye başlık atıyorsunuz ortada ekip falan yok.. sadece sürücüsünün geçirdiği kaza... aklıma bir fıkra geldi hoca bir sabah fırtına sesi ile uyanmış.pencereden dışarı bakmış ne görsün kuruması için ipe astıkları gömlek düşmüyor mu?!başlamış bağırmaya:hatun kalk kurban kesmemiz lazım.sabahın körü neye uğradığını şaşıran kadın telaşla sormuş:- kurban nereden çıktı efendi.- gömleğim gömleğim ipten düştü.- gömlek düştü diye kurban kesildiği nerede görülmüş?! deme öyle hatun ya içinde ben olsaydım !!

önçelikle şöföre geçmiş olsun diyelim ama ekip ölümden döndü diye başlık atıyorsunuz ortada ekip falan yok.. sadece sürücüsünün geçirdiği kaza... aklıma bir fıkra geldi hoca bir sabah fırtına sesi ile uyanmış.pencereden dışarı bakmış ne görsün kuruması için ipe astıkları gömlek düşmüyor mu?!başlamış bağırmaya:hatun kalk kurban kesmemiz lazım.sabahın körü neye uğradığını şaşıran kadın telaşla sormuş:- kurban nereden çıktı efendi.- gömleğim gömleğim ipten düştü.- gömlek düştü diye kurban kesildiği nerede görülmüş?! deme öyle hatun ya içinde ben olsaydım !!​
Ona ben de çok takıldım. Büyük ihtimalle haber ilgi çeksin diye yapılmış bir şey. Ekibin şoförü kaza geçirmiş denilebilirdi.

Söföre gecmis olsun. Ucuz atlatilmis gibi duruyor arabanin haline bakilirsa.