Kanal D Galip Derviş - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Tzira, konuk olan kadın oyuncunun gerçek adını biliyor musun? :)

49. bölüm fragmanındaki konuk kadın oyuncunun ismini öğrendim: Gökşen Ateş. :)
Teşekkür ederim, tanıdık değilmiş zaten...
Bu arada nereden öğrendin? :)

49. bölüm fragmanındaki konuk kadın oyuncunun ismini öğrendim: Gökşen Ateş. :)
Teşekkür ederim, tanıdık değilmiş zaten...
Bu arada nereden öğrendin? :)

Barakuda Film'in Instagram sayfasında bölümden bir fotoğraf koymuşlardı, onun açıklamasında yazıyordu. :) Mine Bıçakçı adında bir kadın konuk oyuncu daha var ayrıca bölümde. :)

Ortalama bir bölümdü bence bir de nedense ilk sezondaki bölümlerin tadı vardı. Olayın çözülmesi kısmını bu kadar aceleye getirmeselermiş keşke.

Son düzenleme:
50. Bölüm fragmanı çıkmış, dizi yarım dalya dedi. :D İlk defa fragman 1 dakika sürmüş ama ben her bölüm fragmanında Galip'ten çıkan "Aaa uuu" seslerini duymaktan bıktım, kaç fragmandır aynı şey:

http://video.kanald.com.tr/galipdervis/50Bolum-Fragmani/27073
Buraya kadar gelmesine şükretmek daha doğru olacak, Kanal D'de o kadar süre boyunca ayakta kalmak çok zor. Bence fragman iyiydi, kötüyse bile mazur görmeye devam edeceğiz artık... :)

Buraya kadar gelmesine şükretmek daha doğru olacak, Kanal D'de o kadar süre boyunca ayakta kalmak çok zor. Bence fragman iyiydi, kötüyse bile mazur görmeye devam edeceğiz artık... :)
Zaten geçen sezon Pazar gününe alınana kadar aldığı reytinglerle Kanal D bu diziyi yayından kaldırmadıysa bir daha hiç kaldırmaz sanırım ama Yalan Dünya olayından sonra ben ipin ucunun Galip Derviş'e de dokunacağını düşünmeye başladım. Kaldı ki 3. sezon da biraz düşük gidiyor, 48. bölüm fena değildi ama 47. ve 49. bölümler fiyaskoydu bence. Biraz daha tempolu, güzel bir bölüm yapsalar ve iyi bir konuk oyuncu getirseler reytingleri de yükselir. Ben bu bölüm için de pek umutlu değilim, sanki bölümü Ersin Korkut'un üstüne yapmışlar gibi duruyor. :(

Zaten geçen sezon Pazar gününe alınana kadar aldığı reytinglerle Kanal D bu diziyi yayından kaldırmadıysa bir daha hiç kaldırmaz sanırım ama Yalan Dünya olayından sonra ben ipin ucunun Galip Derviş'e de dokunacağını düşünmeye başladım. Kaldı ki 3. sezon da biraz düşük gidiyor, 48. bölüm fena değildi ama 47. ve 49. bölümler fiyaskoydu bence. Biraz daha tempolu, güzel bir bölüm yapsalar ve iyi bir konuk oyuncu getirseler reytingleri de yükselir. Ben bu bölüm için de pek umutlu değilim, sanki bölümü Ersin Korkut'un üstüne yapmışlar gibi duruyor. :(
Dizideki tek kötü isim, bence o. Çıksa daha iyi olur aslında, ama kalacak gibi. Arzu Yanardağ da öyle sevdiğim bir oyuncu değil mesela. Geçen sezondaki gibi birkaç flaş konuğu alsalar bence de daha güzel olacak. Gerçi ben yine dizinin biteceğini düşünmüyorum. Galip Derviş, Total'de o kadar kötü değil. Hem YD'nin bitmesiyle geriye tek AB dizisi olarak o kalacak. Onu da bitirirse Kanal D kapatılsın, o derece yani...

Ayrıca bu haftaki konuk oyuncu konusu da açıldı:
https://fav10.net/forum/threads/arzu-yanardağ-galip-dervişte.237724/

Dünkü bölüm hakkında kimse bir şey yazmamış. :D

Dünkü bölüm bence kurgu açısından başarısız bir bölümdü. Dizinin 3. sezon bölümleri neden böyle kötü gidiyor bilmiyorum, benim gerçekten başarılı bulduğum tek bölüm 48. bölümdü ki o da dizinin ilk iki sezondaki bölümlerinin yanında vasat sayılabilirdi. Bu bölüm de izlemesi eğlenceli ama çok aceleyle çekilmiş gibi duran bir bölümdü.

Son sezon diye mi çok özen göstermiyorlar yapımcılar bilmiyorum ama bölüm kalitesi çok düştü bu sezon, acilen çekidüzen verilmesi lazım. Yoksa Ocak - Şubat gibi dizi finalini izleriz.

Dünkü bölüm hakkında kimse bir şey yazmamış. :D

Dünkü bölüm bence kurgu açısından başarısız bir bölümdü. Dizinin 3. sezon bölümleri neden böyle kötü gidiyor bilmiyorum, benim gerçekten başarılı bulduğum tek bölüm 48. bölümdü ki o da dizinin ilk iki sezondaki bölümlerinin yanında vasat sayılabilirdi. Bu bölüm de izlemesi eğlenceli ama çok aceleyle çekilmiş gibi duran bir bölümdü.

Son sezon diye mi çok özen göstermiyorlar yapımcılar bilmiyorum ama bölüm kalitesi çok düştü bu sezon, acilen çekidüzen verilmesi lazım. Yoksa Ocak - Şubat gibi dizi finalini izleriz.​
Daha demin Ekşi'deki yorumunu okudum, yine güzel noktalara değinmişsin. 2. sezon da kötü bölümlerde başlamış, ancak daha sonra yükselmişti. Umarım daha iyi bölümler izleriz sonraki haftalarda... :)

Daha demin Ekşi'deki yorumunu okudum, yine güzel noktalara değinmişsin. 2. sezon da kötü bölümlerde başlamış, ancak daha sonra yükselmişti. Umarım daha iyi bölümler izleriz sonraki haftalarda... :)
Benden sonra yazan benden daha iyi noktalara değinmişti, benim fark etmediklerimi de yazmış ama çok teşekkür ederim. :) 2. sezon başında 20, 21 ve 23 iyiydi bence ama dizi 26'dan sonra kendine gelmişti bene haklısın o konuda. :) Benim de umudum o yönde, 51. bölümle toparlanır dizi inşallah. Şöyle heyecanlı bölümler olsa da dizi kendine gelse. :D

Benden sonra yazan benden daha iyi noktalara değinmişti, benim fark etmediklerimi de yazmış ama çok teşekkür ederim. :) 2. sezon başında 20, 21 ve 23 iyiydi bence ama dizi 26'dan sonra kendine gelmişti bene haklısın o konuda. :) Benim de umudum o yönde, 51. bölümle toparlanır dizi inşallah. Şöyle heyecanlı bölümler olsa da dizi kendine gelse. :D
Umarım senaristler de anlar. Tatil rehaveti falan diyeceğim, ama Kasım ayındayız. Kanal bunu da kaldırmaya teşebbüs etmeden toparlanması lazım... :)

Umarım senaristler de anlar. Tatil rehaveti falan diyeceğim, ama Kasım ayındayız. Kanal bunu da kaldırmaya teşebbüs etmeden toparlanması lazım... :)

Ekim ayının ortasında Antalya'da iki bölüm çektiler zor toparlanırlar. :D Bana bölümleri oyuncuların da uyarlaması ilginç geliyor. Geçen sezon bir tek Algı Eke bir bölüm uyarlamıştı, o da Barış Pirhasanla beraber uyarlamıştı o bölümü. Bu sezon yine 2 bölüm varmış uyarlayacağı, onlar iyi olur belki. :) Kanala maliyeti fazla olmadığı için acil yayından kalkmazmış gibi duruyor ama Kanal D'den bahsediyoruz ne olacağı hiç belli olmaz.

Ekim ayının ortasında Antalya'da iki bölüm çektiler zor toparlanırlar. :D Bana bölümleri oyuncuların da uyarlaması ilginç geliyor. Geçen sezon bir tek Algı Eke bir bölüm uyarlamıştı, o da Barış Pirhasanla beraber uyarlamıştı o bölümü. Bu sezon yine 2 bölüm varmış uyarlayacağı, onlar iyi olur belki. :) Kanala maliyeti fazla olmadığı için acil yayından kalkmazmış gibi duruyor ama Kanal D'den bahsediyoruz ne olacağı hiç belli olmaz.​
Lütfen şu lanet kanalın adını ağzına alma. Umarım toparlanır hemen de bitirilmez...